Ο... μπερδεμένος Φακούντο

Από paokrevolution.net: Μάλιστα. Ο Περέιρα συναντήθηκε με τον Άρνεσεν και ξεκαθάρισε ότι αρνείται να πληρώσει το πρόστιμο επειδή δεν φόρεσε καλαμίδες.
Πηγή: paokrevolution.net
Ο... μπερδεμένος Φακούντο

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας επί ελληνικού εδάφους, του δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξει στάση, να αποδεχθεί το λάθος του αλλά αυτός συνεχίζει να τσαμπουκαλεύεται απέναντι στους κανόνες του Τούντορ.

Το ερώτημα μου σαφές: "Φακούντο, τι πίνεις και δε μας δίνεις;" Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι το παλικάρι είναι αλλού για αλλού και δεν υπάρχει πειστική εξήγηση. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι είναι... φραγκοφονιάς και τον πονάει να βγάλει από την τσέπη ένα 100ευρω. Ειδικά όταν ο Σαββίδης τον πληρώνει τελευταία εργάσιμη μέρα κάθε μήνα και έχει βγάλει από τον ΠΑΟΚ ήδη κοντά στα 250.000 ευρώ. Είναι ανεξήγητη η στάση του. Να δεχόμουν ότι ο Τούντορ από τη πρώτη προπόνηση δεν τον υπολόγιζε.

Να δεχόμουν ότι ήταν 3η και 4η επιλογή για την επίθεση. Μα, στο 3-5-2 που δούλευε ο Τούντορ πριν τραυματιστεί ο Κλάους, ο Φανούρης έπαιζε στην περιοχή, βασικός, εκεί που του αρέσει να αγωνίζεται και που πέρσι γκρίνιαζε που δεν έπαιζε! Αλλά και μετά τον τραυματισμό του Κλάους, ήταν σαφές ότι θα έπαιρνε φανέλα βασικού ακόμη και στο 4-2-3-1.

Ξέρει δηλαδή ότι ο δρόμος είναι ανοικτός για να γουστάρει ποδόσφαιρο και πάει και τα κάνει όλα άνω-κάτω. Ποιος; Ο Περέιρα. Που ομάδα δεν έχει ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει. Να δεχόμουν ότι είχε την καβάτζα που έχει ο Λούκας πιστεύοντας ότι ως τις 30 Αυγούστου ίσως φύγει στην Λα Κορούνια. Ο Περέιρα ξεκρέμαστος είναι. Και κάνει ότι κάνει.

Κανείς δεν μπορεί να δώσει μια πειστική εξήγηση. Ούτε ο Άρνεσεν την πήρε την εξήγηση στο ραντεβού που έκανε νωρίς το απόγευμα. "Δεν πληρώνω το πρόστιμο" του είπε και έφυγε. Σε ότι αφορά τον Λούκας; Πλήρωσε. Πλήρωσε γιατί θέλει να παίζει στον ΠΑΟΚ και να έχει ρυθμό μέχρι να φύγει; Πλήρωσε γιατί αποφάσισε να μείνει στον ΠΑΟΚ; Απάντηση μέχρι τις 30 Αυγούστου δε θα πάρουμε..

Διαβάστε ακόμη...