«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Σκαρτάδος.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν παρακολούθησα πολλά όσον αφορά τον ΠΑΟΚ τελευταία λόγω της απώλειας της μητέρας μου. Είδα τα δύο ματς με την Ντνιεπρ και την Μπόχουμ. Δύο άκρως αντίθετες αποδόσεις θα έλεγα με πολλά προβλήματα κόντρα Μπόχουμ ίσως λόγω και του ότι ήταν η αρχή της προετοιμασίας και ήταν πιασμένα τα παιδιά και από την άλλη ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Ντνιεπρ. Ωστόσο, περίμενα κάτι παραπάνω στο μεταγραφικό. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε έτσι όπως θα ήθελε ο κόσμος και όπως μας έλεγαν στο τέλος της περσινής περιόδου. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν ο τερματοφύλακας; Και οι τρεις τερματοφύλακες που είχε ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλοί. Αλλού πονούσε ο ΠΑΟΚ. Τώρα το πώς καταλήξαμε σε γκολκίπερ δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Για το που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: «Κυρίως στον κεντρικό άξονα του γηπέδου. Από την άμυνα ως την επίθεση. Στις θέσεις των στόπερ υπάρχουν μόνο δύο, ο Κόστα και ο Βίτορ. Τζαβέλλας και Σκόνδρας που παίζουν εκεί όταν λείπει κάποιος εκ των δύο πρώτων δεν είναι η θέση τους και τους δημιουργεί προβλήματα. Επίσης, χρειάζεται ένας παίκτης στο κέντρο, οργανωτής και σκόρερ. Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι αν δεν σκοράρουν οι επιθετικοί έχει μεγάλη δυσκολία να κερδίσει».

Για τον Λούκας: «Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά διάβασα ότι θέλει να φύγει. Αν μείνει θα βοηθήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει εκεί».

Για τον Πέλκα: «Αν του δείξει εμπιστοσύνη ο προπονητής το παιδί θα τα δώσει όλα, όπως και πέρσι ο Τζανδάρης. Όμως ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτη στο κέντρο να σκοράρει. Αν δεν σκοράρει ο Κλάους με Κάτσε, Τζιόλη που βάζουν... 1,5 γκολ κάθε χρόνο δεν μπορείς να προχωρήσεις. Πρέπει να κινηθούν πιο γρήγορα και νομίζω ότι υπάρχουν περιπτώσεις στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική που μπορούν να κάνουν την διαφορά».

Διαβάστε ακόμη...