Οι τρεις... ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

Από sportday.gr: Κανείς προπονητής στον κόσμο δεν θα ήθελε να βιώνει αυτό που ζει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Πηγή: sportday.gr
Οι τρεις... ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, έχοντας αναλάβει τα ηνία της ομάδας σε μια πολύ δύσκολη φάση, προσπαθεί τους τελευταίους μήνες να «περάσει» στους «ασπρόμαυρους» το δικό του αγωνιστικό στυλ. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει σε αυτό το χρονικό διάστημα, υπάρχει ένα που του έχει κάνει δίχως αμφιβολία τον... βίο, αβίωτο. Οι πολλαπλοί τραυματισμοί βασικών παικτών.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν, ο «Δικέφαλος του Βορρά» επί της ουσίας έχει χωριστεί στα τρία, με τον Γεωργιάδη να προσπαθεί να βγάλει κάποιον κρυφό άσο από το μανίκι του και τον Γιάννη Ράλλη να αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο τελευταίος είναι ο υπεύθυνος ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ και το τελευταίο χρονικό διάστημα η δουλειά του έγινε πιθανότατα η σημαντικότερη μέσα στους «ασπρόμαυρους». Ο ίδιος προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να επαναφέρουν στην ενεργό δράση όσο το δυνατόν ταχύτερα, τους Κωνσταντινίδη και Σαλπιγγίδη, οι οποίοι λογικά θα επιστρέψουν σε περίπου μία εβδομάδα. Επίσης γίνεται ένας μικρός αγώνας δρόμου για τους Παπαδόπουλο, Αθανασιάδη και Βίτορ, με τον πρώτο να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει (έστω και ρισκάροντας) στο αυριανό εντός έδρας ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι προαναφερθέντες, μαζί με τον Γκολάσα, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ, ανήκουν στην ομάδα των τραυματιών.

Ο ΠΑΟΚ όμως είναι χωρισμένος στα τρία. Οι άλλες δύο ομάδες, αφορούν στους παίκτες που είναι σε θέση να αγωνιστούν. Το πρώτο γκρουπ, που αποτελείται από αυτούς που παίζουν, ουσιαστικά λόγω της λειψανδρίας που υπάρχει, δεν προπονείται όπως θα ήθελε ο Γιώργος Γεωργιάδης και ακολουθούν ένα πρόγραμμα συντήρησης. Ετσι, οι μοναδικοί που κάνουν κανονική προπόνηση, είναι το τελευταίο τιμ του «Δικεφάλου του Βορρά», το οποίο αποτελείται από αθλητές, οι οποίοι δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα ματς.

Διαβάστε ακόμη...