«Πιο αισιόδοξοι από ποτέ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης και μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Πηγή: arenafm.gr
«Πιο αισιόδοξοι από ποτέ»

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο τελικός του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στο Παλατάκι σε περίπτωση που ο «Δικέφαλος» «σπάσει» την έδρα του αντιπάλου του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε σε αναμονή και περιμένουμε τον αντίπαλο μας. Υπάρχουν πάρα πολλές ελπίδες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ. Δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός, υπάρχει ομοψυχία και θέλουμε να σπάσουμε την έδρα. Το Σάββατο θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Για την περίπτωση να γίνει ο τελικός στο Παλατάκι:

«Αν κερδίσουμε, «σπάσουμε» την έδρα και παίζουμε τελικό στην Θεσσαλονίκη τότε θα γίνει στο Παλατάκι το παιχνίδι. Αν κερδίσουμε θα φέρουμε το δεύτερο νταμπλ μετά την κατάκτηση του βόλεϊ. Θα είναι μια ακόμα επιτυχία και θα κλείσει μια πάρα πολύ καλή χρονιά».

Για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

«Το χάντμπολ ξεκίνησε και πήρε τον πρώτο τίτλο για τον ερασιτέχνη και η δική μας νοοτροπία ενέπνευσε και τα υπόλοιπα τμήματα. Ελπίζω να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και χαίρομαι που το βόλεϊ θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στηρίζουμε όλα τα τμήματα και χαιρόμαστε όλες τις επιτυχίες παρά τα δύσκολα οικονομικά χρόνια».

Διαβάστε ακόμη...