Δυσκολίες κι επιμονή για το αθλητικό κέντρο

Από novasports.gr: Η Αυστρία παραμένει η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ ως το μέρος που θα πραγματοποιήσει η ομάδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της προσεχούς σεζόν.
Πηγή: novasports.gr
Δυσκολίες κι επιμονή για το αθλητικό κέντρο

Παρότι όμως υπάρχει μια κατ᾽ αρχήν συμφωνία με προπονητικό κέντρο, η αοριστία των ημερομηνιών που θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ τις εγκαταστάσεις λειτουργεί ανασταλτικά ως προς την οριστικοποίησή της. Επιπλέον, με την πάροδο των ημερών αυξάνεται η ζήτηση από άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες κι η πίεση από την πλευρά των Αυστριακών πολλαπλασιάζεται. Είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που τα πλέι οφ βρίσκονται σ᾽ εξέλιξη κανείς να μην είναι βέβαιος για το πότε θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της επόμενης περιόδου προκειμένου να υπάρξει ένα σαφέστερο χρονικό πλαίσιο.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έχουν προχωρήσει στη διερεύνηση εναλλακτικών περιπτώσεων, ανάμεσα στις οποίες είναι κι η Ολλανδία με το προπονητικό κέντρο των προηγούμενων ετών - όχι της περσινής χρονιάς - να προβάλλει ως επικρατέστερο, όμως είναι ισχυρή η επιθυμία του προέδρου της ΠΑΕ να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για την πρώτη επιλογή και μόνον τότε θα εξεταστούν πιο σοβαρά οι εναλλακτικές.

Διαβάστε ακόμη...