Δύσκολο το Ρέθυμνο

Από basketplus.gr:  Ο ΠΑΟΚ έκανε το ρεκόρ των 19 νικών στην κανονική περίοδο, είναι επίδοση 17ετίας, ενώ ρεκόρ για φέτος είναι και οι 29 ασσίστ, όπως και τα 15/26 τρίποντα.
Πηγή: basketplus.gr
Δύσκολο το Ρέθυμνο

 Χαρακτηριστικό του ματς... Ποτέ άλλοτε σε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ τρεις παίκτες δεν έκαναν ρεκόρ καριέρας σε πόντους. Κώττας, Λιάπης και φυσικά ο Δέδας... Ο 35ρονος γκαρντ έφτασε τους 22 πόντους, ξεπερνώντας το προηγούμενο των 20 πόντων με Ρέθυμνο και Ηρακλή (2002-03). Παράλληλα ξεπέρασε τους 1400 πόντους καριέρας και έπιασε στην 8η θέση των περισσότερων συμμετοχών με την φανέλα του ΠΑΟΚ τον Κολντεμπέλα (120 συμ.)

Ο Δέδας μιλώντας στην nova για τον πρώτο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, το Ρέθυμνο, είπε... «Ο ΑΓΟΡ είχε κάνει μια κοιλιά στην μέση της χρονιάς, αλλά έχει βελτιωθεί πολύ και είναι τώρα όπως άρχισε την σεζόν. Είναι πολύ καλή ομάδα, στην κανονική περίοδο τους κερδίσαμε δύο φορές αλλά και τις δύο δύσκολα».

Τέλος αναφορικά με ρεκόρ άλλων παικτών του ΠΑΟΚ... Ο Μαργαρίτης με το ένα χθεσινό κλέψιμο έφτασε τα 100 στην Α1 και τα 87 με τον ΠΑΟΚ φτάνοντας τον Ουόλτερ Μπέρι στην 10η θέση των «Αρσέν Πουπέν» στην ιστορία του Δικεφάλου, ενώ ο Χαριτόπουλος ξεπέρασε τους 500 πόντους με τον ΠΑΟΚ και με 82 συμμετοχές στην Α1 με τον Δικέφαλο άφησε πίσω του τον Στογιάκοβιτς. Τέλος ο Λάνγκφορντ ξεπέρασε τους 800 πόντους στην Α1. 

Διαβάστε ακόμη...