«Πάμε ΠΑΟΚάρα»

Aπό inpaok.com: Ο Βραζιλιάνος, Λούκας Ρανγκέλ απευθύνει το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας και παράλληλα αποθεώνει τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες που βρέθηκαν δίπλα τους στον 5ο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στον 1ο τελικό με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: inpaok.com
«Πάμε ΠΑΟΚάρα»

«Ενας τελικός είναι πάντα ένας τελικός. Πρέπει να παίξεις καλά εσύ και να μην κοιτάς τον αντίπαλο. Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα...», επεσήμανε αρχικά ο Ρανγκέλ για το πώς αντιμετωπίζουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα τους, για να εξηγήσει:

«θα πρέπει ν΄ αφήσουμε, όμως, πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε σε εκείνο της Τετάρτης. Είχαμε κάποιες άσχημες στιγμές στο 2ο και στο 3ο σετ, που θεωρώ ότι είναι φυσιολογικές για μία ομάδα που παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο όλο αυτό το διάστημα, όμως, αυτό που κρατάμε είναι ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, ακόμα και όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-1 σετ, και καταφέραμε να χαμογελάσουμε εμείς στο φινάλε».

Οσο για το τι θα πρέπει να προσέξουν στο αυριανό ματς, ήταν κατηγορηματικός: «Δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο του αγώνα να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Ο Ολυμπιακός είναι μία έμπειρη ομάδα, που αν τον αφήσεις, μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε συγκεντρωμένα τη δουλειά μας, θα κοιτάμε πόντο-πόντο το ματς και στο τέλος εύχομαι να σηκώσουμε την κούπα! Είμαστε απόλυτα έτοιμoι και ανεβασμένοι ψυχολογικά, μετά τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις κόντρα στον Ολυμπιακό στους δύο τελικούς, αλλά και στους δύο τελευταίους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό».

Ο Βραζιλιάνος δείχνει να έχει δεθεί απόλυτα με τον κόσμο της ομάδας. Ο ίδιος, άλλωστε, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έγραψε λίγες ώρες μετά τον 2ο τελικό στο Ρέντη: «Σας ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια που μας δώσατε φίλοι της ΠΑΟΚάρας.

Ενα βήμα ακόμη μόνο... Πάμε ΠΑΟΚάρα». Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει, λοιπόν, σε αυτούς; «Ολοι μαζί μπορούμε! Τους ευχαριστούμε για την ενέργεια που μας δίνουν, έχουμε ανάγκη τη βοήθειά τους και να είναι σίγουροι ότι και εμείς, από την πλευρά μας, θα παίξουμε γι΄ αυτούς!»

Διαβάστε ακόμη...