Aυτά είναι τα γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ στην πλάτη του...

Aπό paokweb.gr: Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα γκολ που έχει δεχθεί στο τρανζίσιον και στην πλάτη της άμυνας, και σήμερα μετά τα γκολ σε αντεπίθεση  παρουσιάζουμε τα γκολ που έχει δεχθεί από μεγάλες πάσες στην πλάτη του ο ΠΑΟΚ...
Πηγή: paokweb.gr
Aυτά είναι τα γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ στην πλάτη του...

Έχει κάνει αρνητικό ρεκόρ 10ετίας στο παθητικό των γκολ... Έχει δεχθεί από πολλές ομάδες τριάρες αλλά και τεσσάρες.

Η αμυντική του λειτουργία παρουσιάζει παθογένειες που δεν έχουν γιατρευτεί από την αρχή της σεζόν. Ο Γιώργος Γεωργιάδης από την μέρα που ανέλαβε, επιχείρησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να διαπιστώσει το πρόβλημα ώστε να το λύσει.

Στη συνέντευξη που έδωσε στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφέρθηκε σε 24 γκολ -από τα 41- που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ με δύο συγκεκριμένους τρόπους. Σε τρανζίσιον (16 γκολ) και στην πλάτη της άμυνας του (8 γκολ) από μεγάλες μπαλιές...

Χτες αναφερθήκαμε στο πρώτο,  σήμερα στο δεύτερο... Διαβάστε από τα περισσότερα από τα 8 γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στην πλάτη της άμυνας του, που στην πλειόνοτητά τους είναι προϊόν αδράνειας των παικτών του Δικεφάλου.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0 (ένα γκολ)

Ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κλάους έκανε λάθος πάσα, ο Μουνάφο έκανε μια μεγάλη μπαλιά, ο Ρατ δεν μπόρεσε να απομακρύνει, ο Γιαννιώτας επωφελήθηκε και έκανε το 3-0.

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 4-2 (ένα γκολ)

Ο Φλίσκας έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Τζιόλης δεν πρόλαβε τον Καπετάνο, αυτός πήρε την μπάλα και κρέμασε τον Γλύκο που είχε βγει από την εστία του.

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 3-1 (ένα γκολ)

Ο Κουτσιανικούλης έκανε τη βαθιά μπαλιά στον Τζορτ, αυτός πέρασε Κατσικά και Γλύκο και έκανε το 1-0.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 4-0 (δύο γκολ)

Το πρώτο γκολ προήλθε από μία σέντρα-βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άυνας του ΠΑΟΚ, με τον Δημούτσο με κεφαλιά να κάνει το 1-0. Ο Πίτου Γκαρσία έδωσε στον Ναπολεόνι που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και εκτέλεσε τον Ιτάνζ.

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1 (ένα γκολ)

Ο Μεχία έκανε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Παπαγιαννόπουλος δεν μπόρεσε να διώξει και ο Τζάνης έκανε το 1-0.

Διαβάστε ακόμη...