Ο Οντουμ και οι Πέισερς

Από inpaok.com: Ενα από τα στελέχη των Ιντιάνα Πέισερς που γνωρίζει πολύ καλά τον Τζέικ Οντουμ βρέθηκε την Μ. Εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ο Ανταμ Μπραντς που είναι διευθυντής υποδομών της ομάδας του ΝΒΑ σχολίασε τον «άσο» του ΠΑΟΚ στα ΣΠΟΡ:
Πηγή: inpaok.com
Ο Οντουμ και οι Πέισερς

«Είναι πολύ καλός αθλητής, τον παρακολουθούσαμε στο Ιντιάνα Στέιτ και δούλεψε σε γουόρκ άουτ το περασμένο καλοκαίρι. Δεν ήταν έτοιμος για μας, αλλά έκανε το μεγάλο βήμα ως επαγγελματίας και αυτό θα του κάνει καλό. Μπορεί να δοκιμάσει πάλι για το ΝΒΑ, αλλά έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης. Μαθαίνω ότι κάνει καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει κι άλλο για να ανεβεί επίπεδο.

Η αλήθεια είναι ότι για να παίξεις στο ΝΒΑ πρέπει να είσαι πολύ δυνατός σωματικά γιατί είναι πολλά και δύσκολα τα παιχνίδια κάθε σεζόν – ξεπερνάμε τα 80 – αλλά και να ανταποκρίνεσαι σε όλες τις απαιτήσεις της κάθε ομάδας. Στον ΠΑΟΚ αποκτάει και εμπειρία σαν επαγγελματίας και αφού προσαρμόστηκε και σε έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού θα μπορεί να προσαρμοστεί οπουδήποτε».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...