«Ξεσκονίζουν» τον φάκελο Χακόμπο

Από inpaok.com: Όσο πλησιάζει το τέλος της περιόδου, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... ξεσκονίζουν το φάκελο με το όνομα του Σανθ Χακόμπο. Όπως είναι γνωστό ο δανεισμός του παίκτη στην Τενερίφη ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και ο παίκτης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη καθώς έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Ξεσκονίζουν» τον φάκελο Χακόμπο

Το πρόβλημα δεν είναι ότι αποκλείεται η Ισπανική ομάδα να επιδιώξει εκ νέου τον δανεισμό του -ο παίκτης βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της συμπεριφοράς του εδώ και πολύ και καιρό- αλλά ότι λόγω του κακού ονόματος που δημιούργησε, θεωρείται απίθανο να ενδιαφερθεί άλλη ομάδα της χώρας του. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που δεν δέχθηκε πρόταση από καμία ομάδα στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χακόμπο θα έρθει στη Θεσσαλονίκη με προοπτική να εξαντλήσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που έχει συνάψει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ωστόσο θέση για τον έμπειρο γκολκίπερ δεν υπάρχει στην Τούμπα με δεδομένη τη συμπεριφορά που επέδειξε στο παρελθόν. Οι επιτελείς του Δικεφάλου ήδη αναζητούν τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος καθώς κανείς δεν δείχνουν καμία προθυμία να αποπειραθούν εκ νέου να εντάξουν τον Ισπανό στο σύνολο γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι κάθε προσπάθεια θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ πιθανό να προταθεί στον παίκτη και τους εκπροσώπους του η λύση του συμβολαίου του με μια αποζημίωση της τάξης του 50% των αποδοχών που προβλέπει το συμβόλαιο του για τη νέα περίοδο ώστε να εισπράξει ένα ποσό από τον Δικέφαλο και να αναζητήσει ποδοσφαιρική στέγη σε άλλη Ελληνική ή ευρωπαική ομάδα. Υπάρχει και η λύση του εντοπισμού ομάδας που θα δείξει ενδιαφέρον να αποκτήσει τον Χακόμπο ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά εκτιμάται ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν θα είναι εύκολο να δρομολογηθεί με τις συνθήκες που ε΄χουν διαμορφωθεί.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι ένας... μπελάς για τον ΠΑΟΚ που θα πρέπει να λυθεί μέσα στο καλοκαίρι!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...