Ένα μπράβο στον Κατσαρή!

Από paokweb.gr: Ένα ακόμη τμήμα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ χτες κατέκτησε άλλο ένα τίτλο και σε αυτό μεγάλη συμβολή έχει ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής και το PAOKweb του απονέμει τα εύσημα...
Πηγή: paokweb.gr
Ένα μπράβο στον Κατσαρή!

Είναι ένα από τα πιο παλιά πρόσωπα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι πρόεδρος της "μάνας του συλλόγου" εδώ και πολλά-πολλά χρόνια και είναι αυτός που ευθύνεται για ότι γίνεται στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Κατά καιρούς, έχει λοιδωρηθεί, του έχει ασκηθεί σκληρή κριτική, πολλοί του χρέωναν πως "κάθεται" πάνω στην καρέκλα του Προέδρου, αλλά δεν είναι αλήθεια όλα αυτά.

Με τη στάση του αλλά και την συμβολή του σε δύσκολους καιρούς, ο Θανάσης Κατσαρής έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση των περισσότερων φιλάθλων κι αυτό που συμβαίνει φέτος είναι η ανταμοιβή του για την δουλειά που κάνει τόσα χρόνια.

Καταρχάς, την ώρα που οι περισσότεροι Ερασιτέχνες στην χώρα καταρρέουν, με ιστορικές και μεγάλες ομάδες να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, πόσω μάλλον διακρίσεων, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε ζωντανός και διατήρησε την ποιότητά του.

Κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το πιο σημαντικό κομμάτι του οργανισμού του ΠΑΟΚ και αυτό πλέον φέρνει αποτελέσματα. Και τι αποτελέσματα; Τίτλους!

Το τμήμα βόλει έκανε την αρχή, η δουλειά που γίνεται είναι πασιφανής, η ομάδα πάει και για το πρωτάθλημα και η διαχείρηση που έκανε και σε αυτό το κομμάτι ήταν εξαιρετική. Μάλιστα, για να επιβραβεύσει τον Γιώργο Ανδρέου για την δουλειά του, προκήρυξε Γενική Συνέλευση με κεντρικό θέμα να του ανατεθεί το management του τμήματος! Γενναιοδωρία και αναγνώριση...

Σειρά πήρε το τμήμα χάντμπολ, το οποίο πολλά χρόνια κρατά ψηλά τη σημαία του συλλόγου, επέστρεψε στις επιτυχίες και ετοιμάζεται κι αυτή για το πρωτάθλημα!

Να πούμε για γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου και χάντμπολ; Κι αυτά πρωταγωνιστούν, με το χάντμπολ να έχασε τον πρώτο τίτλο αλλά θα παλέψει και για το πρωτάθλημα. Το γυναικείο ποδόσφαιρο, πάει να κάνει άλλο ένα νταμπλ. Θριαμβευτική δικαίωση, με ελάχιστα μέσα, επαναλαμβάνουμε.

Πρέπει να κατανοήσει ο καθένας μας, πως αυτό που κατάφερε ο Κατσαρής δεν είναι καθόλου μικρό. Είναι πολύ σημαντικό πως, παρότι είχε μείωση εσόδων, ακόμη και από την ΠΑΕ -από την οποία, υπάρχουν πληροφορίες, πως μετά τους τίτλους, ο Σαββίδης θα αυξήσει την συνδρομή του-, κράτησε ζωντανό τον Ερασιτέχνη, την στιγμή που άλλοι Ερασιτέχνες έχουν αθλητές... χωρίς φαί!

Και ταυτοχρόνως, έχτιζε... Και τώρα, απολαμβάνουμε όλοι μαζί, τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.

Βεβαίως, οταν κάνει λάθη -που έχει κάνει, ασφαλώς-, είμαστε υποχρεωμένοι να του ασκούμε κριτική, αλλά τώρα έχει μεγάλη αξία να του απονείμουμε τα εύσημα! Και εις ανώτερα!

Του Στέργιου Γκέκα

Διαβάστε ακόμη...