"Χρειάζεται βοήθεια ο ΠΑΟΚ"

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης που υπάρχει στον ΠΑΟΚ αλλά και σχετική συζήτηση που έκανε με ανθρώπους της ΚΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Μάνος Μαλελής και μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα.
Πηγή: arenafm.gr
"Χρειάζεται βοήθεια ο ΠΑΟΚ"

Συγκεκριμένα είπε στον Arena:

Για την συζήτηση που είχε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς: "Είχαμε ένα γεύμα προς τιμήν μου και μιλήσαμε για τα θέματα του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει την ανάγκη της βοήθειας καθώς τραυματίστηκε ο Κακαρούδης και έφυγε ο Μπρέμερ, η ομάδα έχει κουραστεί και όλα αυτά επιβαρύνουν την ομάδα. Είναι φυσικό επόμενο να χρειάζεται μια βοήθεια και όλος ο κόσμος το βλέπει".

Για τις προτεραιότητες του Μπάνε Πρέλεβιτς: "Θέτει άλλες προτεραιότητες αλλά όλα αυτά συνδέονται. Μπαίνουμε στα πιο ισχυρά πλέι οφ των τελευταίων καιρών και ο Άρης και η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατοί. Το δήλωσα και στον κ. Πρέλεβιτς και στον κ. Γαλατσόπουλο και στον κ. Ζουρναντζίδη. Στο γεύμα όλοι συμφώνησαν μαζί μου απλά ο κ. Πρέλεβιτς θέτει ως προτεραιότητες άλλα θέματα. Μετά την τελευταία συνάντηση έχει μια διαφορετική άποψη προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχουν και άλλοι επιχειρηματίες που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή. Εγώ αγαπάω την ομάδα και θέλω να της συμπαρασταθώ. Ο προπονητής ξέρει τι παίκτη ζητά η ομάδα".

Για την πιθανότητα να έρθει επενδυτής στην ομάδα: "Οποιοσδήποτε επενδυτής έρθει στον ΠΑΟΚ είναι για το καλό του ΠΑΟΚ. Όποιος και να έρθει, εγώ θα συμπαρασταθώ και θα είμαι κοντά στην ομάδα".

Για την συνεργασία με τον Κοντομηνά: "Σε αυτά τα χρόνια της πορείας του κ. Κοντομηνά έχει γίνει χορηγία για να βοηθηθεί η ομάδα. Το ποσό που έχει δαπανηθεί είναι το ποσό του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας. Είναι αποφάσεις του κ. Κοντομηνά το αν θα προχωρήσει σε αυτό το θέμα. Αν ο κ. Σαββίδης έχει την διάθεση να αναλάβει τον ΠΑΟΚ θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και θα ανέβει ο σύλλογος ένα επίπεδο πάνω".

Διαβάστε ακόμη...