"Να βοηθήσω στην ενίσχυση του ΠΑΟΚ"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Μάνος Μαλελής και μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα του «Δικεφάλου» ενώ τόνισε πως μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ της ενόψει των πλέι οφ.
Πηγή: arenafm.gr
"Να βοηθήσω στην ενίσχυση του ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για την διαιτησία:

«Δεν θέλω να σχολιάσω την διαιτησία απλά θέλω να ρωτήσω αν όντως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βοήθεια με τόσο μεγάλο μπάτζετ που έχει. Η απόφαση των διαιτητών να βοηθούν ή να μην βοηθούν είναι δικό τους θέμα».

Για την ενίσχυση που πιστεύει πως χρειάζεται η ομάδα:

«Εγώ πιστεύω πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στα πλέι οφ καθώς το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό φέτος. Έρχεται ένας ικανός Άρης, μια ανερχόμενη ΑΕΚ και ένας ισχυρός ΠΑΟΚ. Ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ πιστεύω πως χρειάζεται μια συμπληρωματική βοήθεια η ομάδα και πιστεύω πως μπορεί να την βρει. Ένα μέρος των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα μπορούν να βοηθήσουν αλλά πρέπει να δώσουν το έναυσμα η διοίκηση και ο προπονητής. Εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω οικονομικά αυτή την ομάδα γιατί κάνει έναν αγώνα και αξίζει πολλά. Είδαμε όλοι πως έχασε από τον Παναθηναϊκό».

Για την νοοτροπία του Πρέλεβιτς:

«Κάθε μέρα παρουσιάζονται θέματα και είναι φυσικό για τον κ. Πρέλεβιτς να δίνει προτεραιότητες και να πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει και χωρίς προσθήκες. Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και γίνεται ένας αγώνας».

Για τις γκέλες της ομάδας:

«Ο Χαραλαμπίδης ήταν ο εγκέφαλος του ΠΑΟΚ και συντόνιζε τα πάντα μέσα στο παιχνίδι. Ήταν αποτελεσματικός και βοηθούσε πάρα πολύ. Χάσαμε τον Μαργαρίτη για ένα διάστημα, έφυγε και ο ξένος και ήταν φυσιολογικό να κάνει κάποιες γκέλες η ομάδα. Επίσης, όλοι οι αγώνες που έγιναν δημιούργησαν κούραση και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Κακαρούδη προέκυψαν κάποια προβλήματα».

Για την βράβευση του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την τιμή που μου έκανε αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που τίμησε την φανέλα και ότι άλλο μου δόθηκε για την συνεισφορά μου στον σύλλογο».

Για την συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον κ. Κοντομηνά:

«Υπάρχει η διάθεση και η πρόθεση να μείνει στον ΠΑΟΚ. Χρειάζονται ορισμένες ισορροπίες και συγκυρίες που θα βοηθήσουν να αναβαθμιστεί η συνεργασία μας. Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου θα βοηθάω την ομάδα γιατί το αξίζει».

Διαβάστε ακόμη...