Τελικοί στη Θεσσαλονίκη

Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής, πολύωρης συνάντησης, που έλαβε χώρα το απόγευμα στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αναφορικά με τους τελικούς κυπέλλου ανδρών και γυναικών χάντμπολ.
Πηγή: inpaok.com
Τελικοί στη Θεσσαλονίκη

Σε αυτήν, το παρών έδωσαν, από πλευράς του Δικέφαλου, ο γενικός αρχηγός του τμήματος, Ηλίας Ζάγκας, ο έφορος της ανδρικής ομάδας, Γρηγόρης Πετρίδης και ο αντίστοιχος της γυναικείας, Δημήτρης Χασεκίδης, ενώ από πλευράς της Ομοσπονδίας παρόντες ήταν οι κ.κ. Σπυρόπουλος, αντιπρόεδρος της ΟΧΕ, Βιολιτζής, πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς και παλιό μέλος της ΟΧΕ και Μαυρίδης, ένα από τα νεότερα μέλη της Ομοσπονδίας.

Αυτό, λοιπόν, που αποφασίστηκε είναι ότι ο τελικός των ανδρών θα γίνει στο Παλατάκι, μία πρόταση που βρήκε τη σύμφωνη γνώμη της Ομοσπονδίας, σε περίπτωση, ωστόσο, που η ΑΕΚ δεν είναι η άλλη φιναλίστ. Οπως είναι γνωστό, εκκρεμεί ο ορισμός του δεύτερου ημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στην Ενωση και στον Διομήδη Αργους, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την επόμενη Τετάρτη. Αν ο Διομήδης περάσει στον τελικό, τότε αυτός θα γίνει στο Παλατάκι στις 28 του Μάρτη. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή συναντηθούν στον τελικό ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, προκρίνεται η λύση της Μίκρας με πολύ λίγο κόσμο (βλ. τελικός στην Κέρκυρα πριν από δύο χρόνια) ή η Ομοσπονδία θ' αποφασίσει για κάποιο άλλο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα, όπως γίνεται αντιληπτό, μεγάλο είναι το θέμα που προκύπτει με τα εισιτήρια, που θα πάρει ο Δικέφαλος, αν αυτά, δηλαδή, μοιραστούν 50-50 στους δύο φιναλίστ ή αν ο ΠΑΟΚ πάρει περισσότερα για να καλύψουν και τις ανάγκες των χορηγών, που θα συνδράμουν στη «γιορτή» αυτή του αθλητισμού.

Από εκεί και πέρα, όσον αφοράτον τελικό των γυναικών, αυτός αποφασίστηκε να γίνει στις 14 Μαρτίου στη Μίκρα και όχι στο Παλατάκι, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Τέλος, ένα ακόμα θέμα που εγείρει πολλά ερωτήματα είναι και η τηλεοπτική μετάδοση του τελικού των ανδρών. Ηδη η Ομοσπονδία χάντμπολ φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με αρκετά κανάλια, όπως η ΝΕΡΙΤ και ο OTE TV σε πρώτη φάση, ενώ προστέθηκαν και οι επιλογές της NOVA, του TV Μακεδονία – που είναι πανελλαδικής εμβέλειας – ή ακόμα-ακόμα και της TV 100. Οπως και να έχει, είναι κοινώς αποδεκτό πως ο τελικός, αυτή η γιορτή του αθλήματος, θα πρέπει να μεταδοθεί τηλεοπτικά, ώστε όλο και περισσότερος κόσμος να έχει την ευκαιρία να τον δει και σε καμία περίπτωση οι της Ομοσπονδίας δεν θα πρέπει να προσφύγουν στη λύση του live streaming από την ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Διαβάστε ακόμη...