Ο Σάκης Τσιώλης στον Arena FM!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής Σάκης Τσιώλης και μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση στις ομάδες της Θεσσαλονίκης και την μάχη στη κορυφή της Σούπερ Λιγκ.
Πηγή: arenafm.gr
Ο Σάκης Τσιώλης στον Arena FM!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στη κορυφή:

« Η σημασία που πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ είναι στα πλέι οφ αλλά και να φτιάξει την εικόνα του. Μετά από το παιχνίδι που πέρασε μπαίνει και ο Ατρόμητος στο παιχνίδι για τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ του έδωσε πολλές ελπίδες και δυσκολεύουν τα πράγματα για Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικο.

Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ είναι να ετοιμαστεί κατάλληλα. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό έχει κάνει μια μεγάλη στροφή στην απόδοση του. Έχει βάσιμες ελπίδες πλέον πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η Λεωφόρος ασκεί μεγάλη πίεση και μπορεί να κάνει τη νίκη στο ντέρμπι. Ο φετινός Ολυμπιακός δεν είναι η ομάδα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Έχει και τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όμως έχει και τον πάγκο που χρειάζεται».

Για το γεγονός πως οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ ήρθαν αργά:

«Φάνηκε πως δεν έγινε ότι έπρεπε να γίνει και στην αρχή της σεζόν και την χειμερινή περίοδο. Για να περάσουν κάποια συστήματα χρειάζονται τουλάχιστον 60 μέρες. Δεν έγιναν γρήγορα οι κινήσεις για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κρατήσει τη διαφορά. Από τον ΠΑΟΚ όλοι περιμέναμε πως από την πρώτη μέρα των μεταγραφών θα είχαν έρθει οι παίκτες στη Τούμπα».

Για τις επερχόμενες αποχωρήσεις των Κατσικά – Τζανδάρη:

«Θα έπρεπε αν πιστεύουν σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές να τους κρατήσουν στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, δεν είναι μόνο η θέληση της ομάδας να κρατήσει τους παίκτες αλλά και το τι θέλουν οι μάνατζερ. Οι δύο παίκτες είναι πολύ νεαροί και θα έπρεπε να μείνουν».

Για τους λόγους που έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο:

« Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήθελε το παιχνίδι περισσότερο. Το γκολ μπήκε σε μια αδράνεια της άμυνας και ο αντίπαλος είχε όλο τον χρόνο να κάνει την κεφαλιά. Μετά από το γκολ ο Ατρόμητος έλεγξε εντελώς το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ βγήκε πιο ψηλά από όσο έπρεπε μετά το 1-0 εξαιτίας τους άγχους και της ψυχολογίας».

Διαβάστε ακόμη...