«Καλή επιτυχία και στους 2″

Aπό inpaok.com: Καμία απολύτως διάθεση να επανέλθει με προτάσεις για τους Φάνη Τζανδάρη και Γιώργο Κατσικά δεν έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Καλή επιτυχία και στους 2″

Στην Τούμπα θεωρούν ότι ήδη έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια συζητήσεων με τους δυο ποδοσφαιριστές που δεν αντέχουν τον έντονο συναγωνισμό και το βάρος της φανέλας με αποτέλεσμα να αναζητούν ποδοσφαιρική στέγη στο εξωτερικό με λιγότερες υποχρεώσεις. Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει σίριαλ με τους δυο ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της περιόδου.

Για τη χρησιμοποίηση τους βέβαια αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης που έστω και αργά αντιλήφθηκε ότι οι παίκτες δεν έχουν διάθεση να μείνουν στην ομάδα παρά την πίεση που άσκησε ο ίδιος στη διοίκηση για να ανανεώσει τα συμβόλαια τους.

H αδιάλλακτη στάση των παικτών παρά τις γενναίες προσφορές που δέχθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προδίδει τις προθέσεις τους για αλλαγή ομάδας ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους επιτελείς του Δικεφάλου να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για μάνατζερ που είχαν άνετη πρόσβαση στην Τούμπα και θα την χάσουν λόγω της συμπεριφοράς τους απέναντι στον Δικέφαλο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή τα ονόματα των δυο παικτών έχουν διαγραφεί από την ατζέντα των θεμάτων προς συζήτηση των επιτελών του ΠΑΟΚ που θα δεχθούν να ασχοληθούν μόνο στην περίπτωση που οι δυο παίκτες δείξουν μεταμέλεια για την μέχρι τώρα συμπεριφορά τους και πάρουν πρωτοβουλία να ρίξουν γέφυρες με την ΠΑΕ και αποκλειστικό στόχο να υπογράψουν τα συμβόλαια που τους προτάθηκαν χωρίς να γίνει καμία διαπραγμάτευση.

«Το καλή επιτυχία και στους 2 όπου κι αν πάνε» ακούστηκε πολλές φορές στην Τούμπα το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνοντας την διοικητική βούληση της ΠΑΕ στο συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε ακόμη...