Ημέρα κρίσης

Aπό sportday.gr: Εκεί που ο ΠΑΟΚ διέθετε πολλούς και καλούς επιθετικούς (σέντερ φορ) μέσα σε λίγες ημέρες κινδυνεύει να χάσει -με προβλήματα τραυματισμών- του πιο πολλούς από αυτούς.
Πηγή: sportday.gr
Ημέρα κρίσης

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παπαδόπουλος είναι σίγουρα εκτός για τον αγώνα που έρχεται με τον Ατρόμητο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι για το ίδιο παιχνίδι είναι οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.
Ο Αθανασιάδης είχε την περασμένη εβδομάδα ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αυτές τις τελευταίες ημέρες έχει «θέμα» στον λαγονοψοΐτη.

Χθες ολοκλήρωσε έναν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και με φυσική κατάσταση. Ολα έγιναν χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Ο ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει και σήμερα Παρασκευή για να βγάλει όλο το πρόγραμμα της ομάδας. Αν τα καταφέρει, τότε θα είναι στην αποστολή για την Αθήνα.

Από εκεί και πέρα ο Τζανδάρης θα λείψει μια και είναι τιμωρημένος, ενώ έχει υποστεί και μία διάταση στον δικέφαλο.
Μαζί με τον Σαλπιγγίδη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο διεθνής επιθετικός θα δοκιμάσει σήμερα και αύριο να βγάλει όλο το πρόγραμμα, κάτι που πρέπει να σημειωθεί ότι δεν συμβαίνει εδώ και αρκετές ημέρες.


Μετά από αυτά, γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντική είναι η σημερινή προπόνηση, η οποία εν πολλοίς θα κρίνει την συμμετοχή των δύο επιθετικών της ομάδας στον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Ιτάντζ ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στη γάμπα και έτσι θα βρεθεί στο γήπεδο όπου είχε πολλές καλές εμφανίσεις τα περασμένα χρόνια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...