«Να βρει την δυναμική του ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώτης Εγκωμίτης και μίλησε μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, την βράβευση του στη Τούμπα αλλά και για την μάχη του πρωταθλήματος.
Πηγή: arenafm.gr
«Να βρει την δυναμική του ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την βράβευση του στη Τούμπα:

«Δέχθηκα αυτή την τιμή με συγκίνηση και χαρά αλλά στεναχωρήθηκα που δεν κερδίσαμε ένα αγώνα που έπρεπε να κερδίσουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και πρέπει να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί».

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει:

« Αρκετοί παίκτες δεν παρουσιάστηκαν σε καλή μέρα. Με μια καλή απόδοση θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Επίσης και η αντιμετώπιση από την διαιτησία έπαιξε τον ρόλο της. Ότι έγινε, έγινε δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω αλλά τα δύο επόμενα παιχνίδια».

Για τα τέσσερα πέναλτι εις βάρος του που έχει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια:

« Μετά την νίκη με τον Ολυμπιακό άρχισαν τα... όργανα. Βέβαια, φταίμε και εμείς που δίνουμε αυτή την αφορμή. Υπήρξαν και κάποιες απουσίες αλλά με τις προσθήκες των νέων παικτών νομίζω η ομάδα θα αποκτήσει την δυναμική που είχε στο ξεκίνημα. Ίσως αυτή η ήττα ταρακουνήσει κάποια πράγματα».

Για τις απουσίες των Τζιόλη και Κάτσε:

«Ο Τζιόλης δίνει άλλη ηρεμία και ο Κάτσε με τα τρεξίματα και τα μαρκαρίσματα βοηθάει. Μπορεί όταν παίζει να μην λες πως είναι παιχταράς αλλά όταν λείπει, φαίνεται η απουσία του. Με τους παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ αυτοί είναι βασικές απουσίες».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:

«Αν παν με την διαφορά των πέντε βαθμών ο Ολυμπιακός θα έρθει για δύο αποτελέσματα. Βέβαια, και ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά και ο Ολυμπιακός τον έφτασε. Πρέπει η ομάδα να βρει την δύναμη να εκμεταλλευτεί κάποιες γκέλες του αντιπάλου. Πρέπει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ για να μειώσει την διαφορά».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα:

«Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει. Υπάρχουν καλές ομάδες και μπορεί να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να παίζει όπως στην αρχή και όταν αποκτήσει αυτή την δυναμική θα πάει μέχρι το τέλος».

Διαβάστε ακόμη...