«Καμία πρόταση για Κοροβέση-Χαρίση»

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης με δήλωσή του στο gazzetta.gr διαψεύδει τα δημοσιεύματα ότι Κοροβέσης και Χαρίσης έχουν κλείσει στον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση.
Πηγή: gazzetta.gr
«Καμία πρόταση για Κοροβέση-Χαρίση»

Δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΟΚ να κλείνει για το καλοκαίρι δύο βασικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα τους Νίκο Κοροβέση και Χρήστο Χαρίση. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Ηπειρωτών, Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση και ότι αυτή την στιγμή δεν πουλιέται κανένας ποδοσφαιριστής.

«Εμείς στον ΠΑΣ δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση και το ξεκαθαρίζω ότι κανείς παίκτης δεν πουλιέται αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω τι γράφουν αλλά εμείς δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση», ήταν η δήλωση του κ. Χριστοβασίλη στο gazzetta.gr.

Για τον Νίκο Κοροβέση είναι γνωστό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και όπως σας αναφέραμε χθες ο Δικέφαλος του Βορρά θα καταθέσει πρόταση το καλοκαίρι και όχι τον Ιανουάριο για την απόκτησή του.

Όσον αφορά τον Χαρίση είναι το next big thing της ομάδας και στον ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζονται να του κάνουν προσαρμογή στο συμβόλαιό του με υψηλότερες αποδοχές. Πάντως, εκτός από τον ΠΑΟΚ το όνομα του Χαρίση είναι και στην λίστα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμη...