Αποδοκιμασίες οπαδών σε Καλαμάτα, Τούμπα

Οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την ομάδα τόσο στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, όσο και στο γήπεδο της ομάδας για να τα... ψάλλουν στους παίκτες.
Πηγή: sport24.gr
Αποδοκιμασίες οπαδών σε Καλαμάτα, Τούμπα


Τα παράπονά τους με έντονο τρόπο στους παίκτες και τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά χωρίς να υπάρχει κάποιο ευτράπελο, εξέφρασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ τόσο στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, όσο και στο γήπεδο της Τούμπας, όπου κατέληξε η αποστολή του "Δικεφάλου" για να πάρουν τα μέλη της τα αυτοκίνητά τους.

Αρχικά, στο αεροδρόμιο στην πόλη της Μεσσηνίας μία μικρή ομάδα οπαδών, υπό τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας, εξέφρασε τη δυσφορία της, χωρίς όμως να ανοίξει διάλογος μεταξύ κόσμου και μελών της αποστολής του ΠΑΟΚ.Ακούστηκε το σύνθημα "βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδέλα" και λίγο αργότερα, οι φίλοι της ομάδας αποχώρησαν.

Σχεδόν δύο ώρες μετά, στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας, περίπου 30 οπαδοί συνέχισαν την κατσάδα, χωρίς όμως να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Κίτρινος πυρετός...

Δεν έφταναν στον Άγγελο Αναστασιάδη τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά το στραπάτσο στην Τρίπολη, έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες παικτών από τα επόμενα παιχνίδια

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις κίτρινες κάρτες οι Σκόνδρας, Μαντούρο και Αθανασιάδης, αλλά το ευχάριστο είναι ότι μπορούν να δηλωθούν να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς με τη Νίκη Βόλου κι έτσι να μην φανεί η απουσία τους. Τέλος, στο όριο για τιμωρία δύο αγωνιστικών βρίσκεται, πλέον, ο Τζανδάρης, ο οποίος χθες έφτασε τις έξι κίτρινες κάρτες.

Διαβάστε ακόμη...