Το... κλασικό κακό 4o δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ "πλήρωσε" το τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Λιμόζ και δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος στο Eurocup που ο "Δικέφαλος" ήταν κακός στην τελευταία περίοδο. Διαβάστε και θυμηθείτε...
Πηγή: spοrt24.gr
Το... κλασικό κακό 4o δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ

Η απόδοση ουσιαστικά του τέταρτου δεκαλέπτου αποτέλεσε την αιτία για την ήττα (71-59) του ΠΑΟΚ από την Λιμόζ. Στη τελευταία περίοδο ο "Δικέφαλος" δεν ήταν καλός, οι Γάλλοι ξέφυγαν στο σκορ και οι "ασπρόμαυροι" δεν κατάφεραν να "γυρίσουν" το ματς.

Αν εξαιρέσει μάλιστα κανείς το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στη Ρωσία στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε χάσει από το... ημίχρονο (45-26), σε όλες τις άλλες ήττες στο Eurocup ο "Δικέφαλος" έχει "πληρώσει" την κακή απόδοση στο τέταρτο δεκάλεπτο

Στο εντός έδρας ματς με την Καρσίγιακα ο ΠΑΟΚ με το τέλος της τρίτης περιόδου κέρδιζε με 65-57. Στο τελευταία περίοδο όμως εμφανίστηκε... αγνώριστος και τελικά ηττήθηκε με 74-79. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ζιελόνα Γκόρα στο 30' ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω με 59-53. Οι Πολωνοί ξεκίνησαν καλύτερα στο τέταρτο δεκάλεπτο, πήραν αέρα 11 πόντων (64-53), λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα κέρδιζαν με 78-69 και στη συνέχεια ο "Δικέφαλος" δεν πρόλαβε να αλλάξει τα εις βάρος του δεδομένα (τελικό αποτέλεσμα 84-77).

Στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο "Παλατάκι" ο ΠΑΟΚ έχανε στο 30' με 44-50. Στη τελευταία περίοδο οι Ρώσοι "πάτησαν" γκάζι, προηγήθηκαν με 45-61 στο 35' και κάπου εκεί όλα τελείωσαν (τελικό αποτέλεσμα 54-68). Οσο για τον αγώνα της Τετάρτης (7/1) με την Λιμόζ; Στο 30' το σκορ ήταν 51-47 υπέρ των Γάλλων, οι οποίοι στο τέταρτο δεκάλεπτο πήραν αέρα 12 πόντων (63-51) και μετά ο ΠΑΟΚ (ο οποίος είχε επιθετικό πρόβλημα στο τελευταίο δεκάλεπτο) δεν κατάφερε να "αντιδράσει".

Διαβάστε ακόμη...