"Διπλό" με την Λιμόζ για την... δεύτερη θέση

Στον ΠΑΟΚ έχουν έναν παραπάνω λόγο να θέλουν την νίκη απέναντι στην Λιμόζ, δεδομένου πως θεωρούν πως με αυτήν θα "παλέψουν" για την δεύτερη θέση του ομίλου.
Πηγή: sport24.gr
"Διπλό" με την Λιμόζ για την... δεύτερη θέση

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την ευρωπαικές του υποχρεώσεις απέναντι στην Λιμόζ την Τετάρτη, ένα ματς το οποίο θεωρούν πολύ σημαντικό στον "Δικέφαλο". Η ανάγκη για... καλή αρχή στους "32" του Eurocup γίνεται μεγαλύτερη καθώς στους "ασπρόμαυρους" εκτιμούν πως ο -μεγάλος- αντίπαλος για την δεύτερη θέση του ομίλου θα είναι οι Γάλλοι (δύο ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση).

Γενικά υπάρχει μια αίσθηση πως ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει πάνω από την Καντού και θα "παλέψει" για την πρόκριση με την Λιμόζ καθώς όλοι γνωρίζουν πως το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση είναι η πανίσχυρη Κίμκι (όλα αυτά βέβαια είναι απλά εκτιμήσεις και πολλά μπορούν να αλλάξουν στην πορεία). Έτσι στο παιχνίδι με την Λιμόζ, στον ΠΑΟΚ έχουν ένα... έξτρα κίνητρο για το "διπλό".

Παρασκευή η εκδήλωση της συνεργασίας με Κοντομηνά

Την Παρασκευή (στις 20.00) θα γίνει η εκδήλωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Κοντομηνά (αναμένεται στη Θεσσαλονίκη) σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Ταυτόχρονα θα γίνει και η κοπή της πίτας της ΚΑΕ. Επίσημη ενημέρωση γι' αυτό προφανώς θα υπάρξει τα επόμενα 24ωρα από τον "Δικέφαλο". Στο μεταξύ ακούστηκε πως ο Μαρκ Κάρτερ μπορεί να πάρει κοινοτικό διαβατήριο, ωστόσο ο ατζέντης του δηλώνει άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε ακόμη...