Προπόνηση με... επανεξέταση

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη και υπάρχουν προφανή ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν...
Πηγή: paokweb.gr
Προπόνηση με... επανεξέταση

Αυτά έχουν να κάνουν με την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών. Αυτοί είναι: Ρόμπερτ Μακ, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Κατσικάς και Μιγκέλ Βίτορ.

Ο πρώτος είναι αυτός που φυσιολογικά θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, καθώς από το παιχνίδι με την Ξάνθη και έπειτα, προφυλάχτηκε από τον Αναστασιάδη για να μην υποτροπιάσει ο τραυματισμός του. Όπως είχε δηλώσει κι ο ίδιος, πιθανόν να είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το επόμενο Σάββατο (3/1).

Σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι βέβαιο πως θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τόνισε σε δηλώσεις του σήμερα πως μάλλον θα επιστρέψει στις προπονήσεις αλλά πάνε 20 μέρες που είναι εκτός. Θυμίζουμε πως δεν έπαιξε με Κέρκυρα, ΠΑΣ και Λεβαδειακό λόγω προβλήματος στον προσαγωγό, επομένως δεν γνωρίζει αν θα είναι έτοιμος. Αυτό θα κληθεί να εξετάσει ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Οικονομίδης.

Σε ότι αφορά τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, ο Γιώργος Κατσικάς είναι εκτός από το παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ στη Λευκορωσία λόγω θλάσης και αναμενόταν να έτοιμος μετά τις γιορτές. Προφανώς έχει αποθεραπευτεί, ενώ μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση του ΠΑΟΚ στο ενδεχόμενο να μη συμφωνήσει τελικώς να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Τέλος, ο Πορτογάλος στόπερ έχει εξασφαλίσει μια μέρα παραπάνω άδεια επειδή έφυγε στην πατρίδα του, αλλά αύριο αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάσταση με το πόδι του, στο οποίο είχε κάνει ράμματα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και πιθανόν να εξεταστεί περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Να θυμίσουμε πως από την προπόνηση έχει εξασφαλίσει άδεια και ο Ραζβάν Ρατς, ενώ τραυματίας είναι κι ο Παναγιώτης Γλύκος από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ και θα επιστρέψει στα μέσα Γενάρη περίπου...

Διαβάστε ακόμη...