"Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα"

Στις πολλές τελικές προσπάθειες που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Κέρκυρας στην Τούμπα, αναφέρθηκε ο προπονητής των φιλοξενουμένων Μιχάλης Γρηγορίου που σαφώς και δεν ήταν ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.
Πηγή: paok24.com
"Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα"

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Το να κάνεις τόσες τελικές προσπάθειες μέσα στην Τούμπα είναι πολύ σημαντικό, νομίζω ότι όλος ο κόσμος είδε πως πήγε σήμερα το παιχνίδι. Είναι το δεύτερο καλό παιχνίδι που κάνουμε αλλά δεν παίρνουμε βαθμούς και τους χρειαζόμαστε τόσο πολύ. Ελπίζω να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και θα έρθουν και οι βαθμοί", είπε αρχικά (και στις σύντομες δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι ο προπονητής της Κέρκυρας και συνέχισε (στη συνέντευξη Τύπου): "Από την αρχική του παιχνιδιού ήμασταν καλοί. Νομίζω ότι το πρώτο παιχνίδι μας ανήκε εξ ολοκλήρου, Μένουμε με έναν βαθμό δυστυχώς σε δύο ματς, δεν ξέρω εάν άλλη ομάδα έχει δημιουργήσει τόσες ευκαιρίες στην Τούμπα. Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα, αλλά γλυκιά γεύση η προσπάθεια που κάναμε".

Για την διαφορά στην απόδοση της ομάδας του στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό... "Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με το δεύτερο γκολ να μπαίνει γρήγορα και την εμβόλιμη να ακολουθεί να παρατήσπουμε το παιχνίδι. Αυτό θα γινόταν και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εάν μέναμε πίσω στο σκορ. Δεν έχουμε το ρόστερ που θα αντέξουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Δείξαμε και στον αγώνα με τον Πανιώνιο ότι η ομάδα μας είναι σε ανοδική πορεία. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα και για αυτό πήρε το παιχνίδι".

Για την παράταξη της ομάδας του και τις αλλαγές που έκανε... "Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε στο ξεκίνημα με τον σχηματισμό του. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ να ξεκίνησε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, κάτι που το άλλαξε σχετικά γρήγορα. Η μετάβασή μας από άμυνα σε επίθεση ήταν εξαιρετική και θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε ένα τουλάχιστον γκολ και εκεί όλα θα ήταν διαφορετικά. Ο Μαρκόφσκι μπήκε όταν έπρεπε να μπει, οι αλλαγές στον σχηματισμό μας έγιναν όταν έπρεπε να γίνουν".

Διαβάστε ακόμη...