«Δεν είναι σεζόν για τίτλους στον ΠΑΟΚ»

Ομάδα που δεν έχει ακόμη όλα τα φόντα για την κατάκτηση τίτλων χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Κούλης Αποστολίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Πολύ καλύτερη η Γκινγκάμπ», τόνισε.
Πηγή: sport-fm.gr
«Δεν είναι σεζόν για τίτλους στον ΠΑΟΚ»

Ο Κούλης Αποστολίδης σχολίασε την ήττα-αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Γκινγκάμπ για την 6η αγωνιστική του Europa League. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει ακόμη όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να διεκδικήσει τίτλους, τονίζοντας ότι είναι στη διαδικασία... χτισίματος. «Φυσικά αν έρθει το πρωτάθλημα καλοδεχούμενο», Ακόμη, επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν μεταγραφές παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει ευρωπαϊκό αγώνα από εδώ και πέρα στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ: «Ήταν ομάδα καλύτερη και άξιζε να κερδίσει. Το γιατί δεν βρέθηκε σε κατάσταση για να ανταπεξέλθει είναι άλλο ζήτημα και χρειάζεται χρόνος για να το αναλύσουμε. Η Γκινγκάμπ παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη και άξιζε να κερδίσει. Θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να προηγηθεί, αλλά αυτό δεν διαφοροποιεί κάτι σε ότι αφορά την εικόνα του ματς».

-τον φετινό ΠΑΟΚ: «Δεν έχει πάγκο. Βασικά είναι περίπου 8-10 παίκτες που έχουν τραβήξει έως τώρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτούς που πίστευαν και πιστεύουν ότι η φετινή σεζόν δεν είναι σεζόν για κατάκτηση τίτλων, αλλά για χτίσιμο ομάδος. Ήρθαν τα πράγματα και είναι πρώτος ο ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να αλλάξει όμως η διαδικασία, που προείπα. Δεν είναι 100% ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Όμως, εννοείται πως είναι καλοδεχούμενο αν έρθει».

-το αν γίνεται ευκολότερο το έργο του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Σαφώς το να έχει μια ομάδα να διεκδικήσει όσο το δυνατόν λιγότερους στόχους ωφελεί την ομάδα. Χρειάζεται να ενισχυθεί η ομάδα για Ιανουάριο, παίρνοντας 1-2 ποιοτικούς παίκτες. Δεν πρέπει να διαφοροποιηθεί κάτι λόγω του αποκλεισμού, δεν πρέπει να αλλάξει ο σχεδιασμός. Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Θα έρθουν και άλλα καλά αποτελέσματα, όπως και άλλα ανεπιτυχή αποτελέσματα, διότι αυτά έχει η διαδικασία χτισίματος νέας ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...