Ο αδιόρθωτος Χακόμπο και η δικαίωση του Άγγελου

Ο Χακόμπο «κατάφερε» να γίνει ανεπιθύμητος και στην Τενερίφη. Να αδικήσει τον εαυτό του και να επιβεβαιώσει όσους θεωρούσαν και υποστήριζαν ότι ο χαρακτήρας του δεν του επιτρέπει να κάνει μια μεγάλη καριέρα αφού διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα που απαιτεί η θέση του τερματοφύλακα.
Πηγή: metrosport.gr
Ο αδιόρθωτος Χακόμπο και η δικαίωση του Άγγελου

Κλώτσησε έναν 17χρονο συμπαίκτη, πήγε να χτυπήσει και τον προπονητή του και πλέον η Τενερίφη θέλει να τον στείλει πίσω πακέτο στον ΠΑΟΚ.

Θυμάμαι το καλοκαίρι, στο Ελατοχώρι που γινόταν η προετοιμασία, αρκετούς να συζητούν και να θυμώνουν επειδή ο Αναστασιάδης είχε πάρει την απόφαση να τον αφήσει εκτός, συζητώντας το θέμα και μέσα στα αποδυτήρια και ακούγοντας αυτούς που τον έζησαν και συνυπήρξαν μαζί του.

Τελικώς αποδείχθηκε περίτρανα για μια ακόμη φορά ότι ο Χακόμπο δεν ήταν το μαύρο πρόβατο επειδή ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είχαν κάτι μαζί του αλλά επειδή ο ίδιος ο Ισπανός είναι προβληματικός χαρακτήρας.

Όλοι αυτοί φυσικά που θέλησαν να κάνουν κριτική στον Αναστασιάδη για τον Χακόμπο και για το ότι αποφάσισε να τον «κόψει» σαφώς και βρίσκονται πλέον σε δύσκολη θέση. Πολύ απλά διότι ο ίδιος ο Ισπανός τους εξέθεσε...

Διαβάζω και ακούω αρκετές φορές το «στο ποδόσφαιρο χρειάζονται και τα κακά παιδιά». Ναι αλλά μια ομάδα ποδοσφαίρου δεν λειτουργεί μόνο όταν εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει ενενήντα λεπτά ποδοσφαίρου. Η καθημερινότητα στις προπονήσεις, στα αποδυτήρια ακόμη και στο ξενοδοχείο είναι όλα αυτά που προηγούνται μέχρι να εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει ματς. Και όταν υπάρχουν προβληματικοί χαρακτήρες που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα, ΠΟΤΕ δε θα υπάρξει ηρεμία σε έναν σύλλογο.

Και μην μου πει κανείς «Ο Άγγελος μπορούσε να τον συμμορφώσει». Τέτοιοι χαρακτήρες κανείς απολύτως δεν μπορεί να τους κάνει καλά, παρά μόνο αν τους κανακεύει, τους συγχωρεί για όλα και τους δίνει αβέρτα φανέλα βασικού. Αλλά έτσι ομάδα δεν φτιάχνεις. Έτσι καταστρέφεις την ομάδα.

Και τώρα τι γίνεται; Ο συγκεκριμένος παίκτης όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Ισπανία δεν πρόκειται να ξαναπαίξει εκεί. Ούτε καν να προπονηθεί. Άρα πρέπει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Άρα θα πρέπει να συνεχίσει να τον πληρώνει ο ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης μάλλον. Που δέχθηκε την εισήγηση των συνεργατών του και δέχθηκε να του ανανεώσει για τρία χρόνια το συμβόλαιο! Για να μην χαθεί αυτό το παιδί, αυτός ο άριστος χαρακτήρας που κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα. Είναι από τα «εγκλήματα» που έχουν γίνει στην ομάδα και επί εποχής Σαββίδη. Άλλωστε λεφτά υπάρχουν άσχετα αν πρέπει να βγουν από την τσέπη του Σαββίδη...

Γ. Ζαΐρης

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...