Η... ανάγκη για βελτίωση στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στο εξής καλείται να δείξει μεγαλύτερη προσοχή στην αμυντική λειτουργία του, καθώς η εστία του έχει παραβιαστεί στα επτά από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια.
Πηγή: sport24.gr
Η... ανάγκη για βελτίωση στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ

Kαλές οι επιθετικές επιδόσεις του ΠΑΟΚ, αλλά χρειάζεται να έχει και σωστή αμυντική λειτουργία... Ο "Δικέφαλος" σε κάποια ματς φέτος ήταν αρκετά παραγωγικός, υπήρχαν όμως και αγώνες που δεν σκόραρε με τόσο μεγάλη ευκολία και εκεί ακριβώς ήταν μεγαλύτερη η ανάγκη για καλύτερη παρουσία στα μετόπισθεν.

Οι "ασπρόμαυροι" ορισμένες φορές δεν έχουν παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αμυντικό τους προφίλ και μάλιστα από τα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους, έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόνο σε ένα ματς (κατά συνέπεια στα άλλα επτά έχει παραβιαστεί η εστία τους).

Αυτό ήταν κόντρα στον Εργοτέλη (νίκη με 0-2) ενώ δέχτηκαν γκολ στα παιχνίδια με αντιπάλους την Γκινγκάμπ (ήττα με 2-0), τον Ατρόμητο (νίκη 2-1), την Φιορεντίνα (εντός έδρας ήττα με 0-1), την Βέροια (νίκη με 4-1), τον ΠΑΣ Γιάννινα (ισοπαλία με 1-1), την Φιορεντίνα (εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1) και τον Παναθηναικό (ήττα με 1-2).

Στους πέντε από τους τελευταίους οχτώ αγώνες ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, κάτι για το οποίο σίγουρα δεν ευθύνεται αποκλειστικά η άμυνα του ωστόσο θα μπορούσαν τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί καλύτερα αν στα μετόπισθεν ο "Δικέφαλος" είχε πιο καλές επιδόσεις.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη θα πρέπει στην αμυντική λειτουργία της να έχει βελτίωση στο εξής και να αρχίσει να "κρατά" ξανά το μηδέν στα μετόπισθεν (πριν από αυτούς τους οχτώ αγώνες, ο ΠΑΟΚ είχε δώσει ακόμη 9 επίσημα ματς και η εστία του δεν είχε παραβιαστεί στα πέντε από αυτά).

Διαβάστε ακόμη...