«Κανείς άλλος δεν ισούται με τον Ρατς»

Ο Ραζβάν Ρατς δεν έπαιξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού και, πλέον, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι που θα δώσει η Εθνική Ρουμανίας την Παρασκευή, με αντίπαλο την Βόρεια Ιρλανδία, για τα προκριματικά του EURO 2016.
Πηγή: metrosport.gr
«Κανείς άλλος δεν ισούται με τον Ρατς»

Ο ίδιος, ο έμπειρος μπακ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ρουμανία, είναι αποφασισμένος να δώσει το παρών, όμως, όπως γράφεται, αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες δύο μέρες.

Ο προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας, Ανχελ Ιορντανέσκου, πάντως, για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που ο Ρατς δεν τα καταφέρει, κάλεσε στην αποστολή τρεις αριστερούς μπακ. Αλλά παρόλα αυτά, ούτε θέλει να σκέφτεται ότι δεν θα έχει στην διάθεσή του τον 33χρονο άσο του ΠΑΟΚ. Μέχρι χθες το βράδυ, ωστόσο, οι πιθανότητες, για να είναι σε θέση να αγωνιστεί την Παρασκευή ο Ρατς, ήταν κάτω από 50% και η σημερινή προπόνηση, όπου θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά, χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

«Μεγάλο πλήγμα αν δεν παίζει»

Ο Ανχελ Ιορντανέσκου έδειξε, εξάλλου, με δηλώσεις του στον ρουμανικό Τύπο, πόσο υπολογίζει στον άσο του ΠΑΟΚ, σε σχέση με τους άλλους δύο παίκτες που παίζουν στην θέση του και βρίσκονται στην αποστολή, τους Μιτρέα και Τσέπτσι. «Ο Ρατς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, θα δούμε την κατάστασή του εκ νέου. Θα ήταν μεγάλο πλήγμα για μας αν δεν θα παίξει. Εχω καλέσει Τσέπτσι και Μιτρέα, αλλά ο Μπογκντάν (σ.σ. Μιτρέα) δεν έχει καμία εμπειρία. Ο Τσέπτσι από την πλευρά του μπορεί να έχει παραστάσεις, αλλά, όπως και να το κάνουμε, κανείς δεν ισούται με τον Ρατς».

Διαβάστε ακόμη...