Ο Χάρης, τα χειροκροτήματα και οι αγκαλιές

Το χειροκρότημα του κόσμου του ΠΑΟΚ για τον Χάρη Μαρκόπουλο και η υποδοχή του νεαρού κόουτς από ανθρώπους του "Δικεφάλου" και τον πατέρα του, Σούλη (videos).
Πηγή: sport24.gr
Ο Χάρης, τα χειροκροτήματα και οι αγκαλιές

Έμαθε πολλά δίπλα στον μπαμπά του και φέτος ο Κόροιβος σίγουρα αποτελεί γι' αυτόν μια πρόκληση δεδομένου πως έχει αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος επέστρεψε στο "Παλατάκι" το Σάββατο (1/11) ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ (στον οποίο όσο βρισκόταν έκανε "αθόρυβη" αλλά σημαντική δουλειά) και τέθηκε αντιμέτωπος του πατέρα του, Σούλη, σε ένα σίγουρα ιδιαίτερο ματς για τους δύο. Οσο για την παρουσία του στο γήπεδο των "ασπρόμαυρων";

Περίπου 20 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Αρης Καρακούσης τον αγκάλιασε θερμά και τον φίλησε ενώ μετά ήταν η σειρά του τεχνικού του ΠΑΟΚ να κάνει κάτι αντίστοιχο. Τον προπονητή του Κόροιβου (αγκαλιάστηκε με παίκτες του "Δικεφάλου" όταν τους συνάντησε) χαιρέτησαν μετέπειτα κι άλλοι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" ενώ κατά την παρουσίαση των νεοφώτιστων, ο Χάρης απέσπασε το "ζεστό" χειροκρότημα της "ασπρόμαυρης" κερκίδας. Αφότου τελείωσε η παρουσίαση του ΠΑΟΚ, "ήρθε" η ώρα ο Σούλης να φιλήσει ξανά τον Χάρη και οι δύο τους χαμογελαστοί έδειχναν να "απολαμβάνουν" την στιγμή που χαιρετήθηκαν.

Διαβάστε ακόμη...