«Eίναι περίεργο…»

O προπονητής του Κόροιβου Χάρης Μαρκόπουλος είπε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ:
Πηγή: inpaok.com
«Eίναι περίεργο…»

Αρχικά τόνισε:

«Είναι ευχάριστο που είμαι με οικεία πρόσωπα που δεν έχω δει τους προηγούμενους δύο μήνες. Θέλαμε να κάνουμε μια δυνατή προσπάθεια σήμερα.

Προσπαθήσαμε να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά του ΠΑΟΚ, Για αρκετό χρόνο στο πρώτο ημίχρονο, δώσαμε μια διαφορά στον ΠΑΟΚ που είναι δύσκολο να επιστρέψεις σε αυτό το γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα σε αυτά που ζητήσαμε.

Φτάσαμε το παιχνίδι σε οριακό σημείο, αλλά εκεί κάναμε κακές επιλογές και δώσαμε στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να νικήσει. Οδηγήσαμε τον ΠΑΟΚ σε 15 λάθη κάτι που κάνει δύσκολα, αλλά δε βρήκαμε λύση από το τρίποντο που αν δεν το βάζεις όπου και να παίζεις δεν κερδίζεις».

Για το πώς είδε τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει τον κορμό του αλλά έχει παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και έχει διαφορετικούς άξονες στον τρόπο που επιτίθεται. Εχει μεγαλύτερη ισορροπία στην περιφέρεια και στη ρακέτα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πιο καλά από ότι πέρσι αλλά το θέμα είναι τι θα κάνει στο τέλος».

Για το γεγονός ότι αντιμετώπισε τον πατέρα του: «Είναι περίεργο συναίσθημα αλλά μετά το τζάμπολ όλα τελειώνουν. Ο καθένας κοιτάει την ομάδα του, κάναμε προσπάθεια να είμαστε ανταγωνιστικοί σήμερα, κάποιες στιγμές τα καταφέραμε κάποιες στιγμές όχι. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, είμαστε μια καινούργια ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε, να αλλάξουμε την ψυχολογία μας για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε μπροστά».

Διαβάστε ακόμη...