Καλεσμένος του Σαββίδη ο Ρώσος πρωθυπουργός!

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ιβάν Σαββίδη στην Ρωσία διοργάνωσε ένα τουρνουά σκάκι για παιδιά στην Μόσχα με καλεσμένους πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.
Πηγή: paokweb.gr
Καλεσμένος του Σαββίδη ο Ρώσος πρωθυπουργός!

Καλεσμένοι του Ιβάν Σαββίδη ήταν ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ και ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός Αρκάντι Ντβορκόβιτς. Για ακόμη μια φορά το ίδρυμα Σαββίδη διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ένα τουρνουά σκάκι, το οποίο είναι η μεγάλη αδυναμία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τι δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου για τη διοργάνωση: "To σκάκι είναι ένα ειδικό, καταπληκτικό άθλημα που παρέχει στον αθλητή την ευκαιρία να αναπτύξει τις πνευματικές δυνατότητες του. Οι άνθρωποι σκέφτονται και αντανακλούν, βλέπουν τι συμβαίνει γύρω τους φωτεινότερα και πιο βαθιά, διατηρώντας έτσι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Όπως και σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής είναι καθημερινή συνήθεια είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Είναι η ικανότητα να αξιολογείς σωστά το μέλλον, να θέτεις ως στόχο και να υπολογίσεις λογικές επιλογές για να επιτευχθεί αυτό. Όλα αυτά διδάσκει το σκάκι. "

Διαβάστε ακόμη...