"Σύντομα θα παίξω..."

Οι περιορισμένες συμμετοχές που έχει με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Λούκας Πέρεθ δημιούργησαν αρκετές σκέψεις και απορίες.
Πηγή: paok24.com
"Σύντομα θα παίξω..."

Κάποιες από αυτές έλυσε στη διάρκεια της συζήτησης που είχε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής με τον Ζήση Βρύζα, που μίλησε μαζί του στο πλαίσιο των επαφών με δανεικούς παίκτες...
Ουσιαστικά ο Ζήσης Βρύζας, στην επαφή που έκανε με τον Λούκας, εκτός από το γεγονός ότι θέλει να έχει ανοικτή γραμμή με όλους τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, θέλησε να μάθει και τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ισπανό που έχει λίγες εμφανίσεις με την ομάδα του.
"Σύντομα θα παίξω", είπε μεταξύ άλλων ο Λούκας στον Ζήση Βρύζα και υποστήριξε ότι ο λόγος που δεν αγωνίζεται και δεν έχει μεγάλη συμμετοχή μέχρι τώρα στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του δεν είναι αγωνιστικός, αλλά οφείλεται σε προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε.
Ο Λούκας, που είναι δανεικός στην "Ντέπορ" για έναν χρόνο, δεν φάνηκε ζεστός για επιστροφή ακόμη και τον Ιανουάριο, σε περίπτωση που δεν πήγαινε καλά η συνεργασία του με την Ισπανική ομάδα. Αντιθέτως ο Λούκας φάνηκε ότι περνά καλά, είναι ευχαριστημένος από την συνεργασία του με την Λα Κορούνια και ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα, δεν είναι προφανώς κάτι που σκέφτεται αυτή την στιγμή.
Κι από την στιγμή που μόνο απογοητευμένος δεν είναι και θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του στους αγώνες της Λα Κορούνια, η παρουσία του στην Ισπανία θα συνεχιστεί σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Δεν υπήρχε, ουσιαστικά και κάτι άλλο σαν σκέψη ή ένδειξη που να οδηγήσει σε αλλαγές.

Διαβάστε ακόμη...