Αφεντικό και στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ!

Με νίκη και την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος «φιλοξενείται» στην Γαλλία από την Γκινγκάμπ (20:00, Coppa.gr, ΑΝΤ1) έχοντας τον τίτλο του φαβορί κάτι που μένει να αποδειχθεί και στο γήπεδο.
Πηγή: coppa.gr
Αφεντικό και στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ!

Το παλεύει ο Παναγιώτης Γλύκος για να ξεκινήσει βασικός.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», με εξαίρεση την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το Κύπελλο, έχει επικρατήσει στα έξι τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό καλείται να κάνει και στο «Ρουντουρού» επί της ουραγού της βαθμολογίας της Ligue 1.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις με μοναδικό ερωτηματικό να αποτελεί η ετοιμότητα του Γλύκου. Ο Έλληνας διεθνής προπονήθηκε επί γαλλικού εδάφους και σήμερα (2/10), αφού τεστάρει σε τι κατάσταση βρίσκεται το πόδι του μετά τον τραυματισμό κόντρα στον ΟΦΗ, θα αποφασιστεί εάν θα ξεκινήσει ή όχι.

Από 'κει και έπειτα ο πρωτοπόρος του ελληνικού πρωταθλήματος δεν θα είναι... μόνος του απέναντι στο γαλλικό κοινό, αφού θα έχει την συμπαράσταση 600-800 φίλων του.

Έτσι λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» θα στοχεύσουν στο δεύτερο τρίποντο στην διοργάνωση, μετά το εμφατικό 6-1 κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ, ώστε να διατηρηθούν ή ακόμη και να ξεπεράσουν την Φιορεντίνα (αγωνίζεται εκτός έδρας με τους Λευκορώσους) στον 11ο όμιλο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...