«Βοηθάει ο ΠΑΟΚ»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, Τάσος Παπαϊωάννου. Μίλησε για τα λεφτά που δόθηκαν στον μικρό Παντελή, από τους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά».
Πηγή: arenafm.gr
«Βοηθάει ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:

Για τη σημαντικότητα της πρωτοβουλίας τόνισε:
«Είναι εξαιρετική η πρωτοβουλία και στο θέμα του Παντελή Κυριακίδη έχει βοηθήσει όλη η ΠΑΕ πάρα πολύ γιατί το σπίτι που μένει η οικογένεια, το ενοικιάζει ο ΠΑΟΚ από τα έσοδα και ο Παντελής Κυριακίδης είναι για μας εν δυνάμει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Έχει συμπαίκτη που είναι στην ομάδα και εμείς το λέμε από την αρχή και γι' αυτό πήραμε τη πρωτοβουλία. Χθες πήρα την εξουσιοδότηση από την οικογένεια και πήρα την επιταγή, ο αδερφός του Παντελή ήταν με τη μητέρα τους η οποία είναι κωφάλαλη ήταν στην Έδεσσα για να περάσει επιτροπή για τη σύνταξη των 200-300 ευρώ που δίνουν. Δεν θέλουμε να γίνουμε γραφικοί, απλώς θέλουμε να βοηθήσουμε και έχουμε υποχρέωση να βγούμε μπροστά. Ο κόσμος βοηθάει».

Στη συνέχεια ο κ. Παπαϊωάννου προσέθεσε:
«Η πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει πέρσι από εμάς και μαζί με το τουρνουά είχαν μαζευτεί 13.000 ευρώ, προχτές δεχθήκαμε το τηλέφωνο από την ομάδα και παραδώσαμε την επιταγή στην οικογένεια. Τα λεφτά αυτά βοηθούν, αλλά για οχτώ-δέκα μήνες. Μετά τα ευχαριστώ και όλα αυτά εμείς περάσαμε ένα βήμα παραπέρα και ζητήσαμε μία μόνιμη βοήθεια και δυστυχώς μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχω νιώσει ποτέ ζητιάνος και δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Είναι η δεύτερη φορά που δίνουν λεφτά οι ποδοσφαιριστές και την πρώτη είχε δώσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κοντά στα 3.500 ευρώ. Εμείς όμως ας του πούμε εμείς θέλουμε συνάντηση με υψηλό στέλεχος της ομάδας, θα έρθει δικηγόρος μαζί μας και απαιτούμε γιατί ο Παντελής είχε πει πως θέλει να έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που δεν ξέρουμε πόσο φορολογικά στέκει ή ας το βάλουν ως υπάλληλο της ΠΑΕ».

Στη συνέχεια θύμισε πως έγινε το δυστύχημα:
«Στις 24 Μαΐου του 2009, επέστρεφε από τουρνουά με τον ΠΑΟΚ, έγινε το δυστύχημα, έχασε τον μπαμπά του, η μαμά του χθες περνούσε επιτροπή ως κωφάλαλη και τι άλλο να πούμε; Κάνουμε τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε και θα επιμένουμε. Θα επιμένουμε και ας φτάσουμε ως το τέλος και ας μην γίνει δεκτό. Εμείς δεν θα παρατήσουμε την προσπάθεια».

Για τη συνάντηση με τον Στέφανο Αθανασιάδη:
«Χθες με τη συζήτηση που είχαμε με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος ήταν πολύ διαβασμένος, όπως και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και πάρα πολύ βοηθούν την προσπάθειά μας. Ο Σαλπιγγίδης είχε έρθει να τον δει και ήταν ο πρώτος που είχαμε έρθει σε επαφή. Και τον έκανα μια ερώτηση. Αν ο Κατσούρης δεν γινόταν το τραγικό γεγονός και ήταν καλύτερα, γιατί του Παντελή είναι λίγο καλύτερη και τον ρώτησα αν όλοι του ΠΑΟΚ έπεφταν πάνω του. Η ομάδα θα κερδίσει πολλά και έχουμε επιχειρήματα και όλοι οι φίλοι μου εδώ στη Λαχαναγορά είναι γονείς, όπως και εγώ έχω δύο κόρες, είμαστε ΠΑΟΚτσήδες και θα κάνουμε τα πάντα».

Τέλος για την ομάδα του ΠΑΟΚ κατέληξς:
«Η ομάδα είχε ξεκινήσει μουδιασμένα και ξέρω ότι όποιος ξεκινά έτσι στο τέλος είναι καλά. Όταν θα γίνει ο απολογισμός πιστεύω πως θα είναι θετικός. Χαίρομαι τον ΠΑΟΚ, βλέπω την ομάδα και χρόνια είχα να δω τέτοιο καλό κλίμα και όχι μόνο των παικτών, αλλά και των υπαλλήλων».

Διαβάστε ακόμη...