Δύσκολο και του Κόλμαν
Μπορεί ένας από τους εκπροσώπους του Γκουστάβο Κόλμαν να δηλώνει πως ο πελάτης του περιμένει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η περίπτωση του Αργεντινού μόνο εύκολη δεν είναι.
Πηγή: sentragoal.gr
SHARE:
Και αυτό γιατί οι πληροφορίες λένε πως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα χρήματα από αυτά που ενδεχόμενα να έδινε ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει.
Ο 29χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ όπου εισέπραττε 1.500.000 ευρώ τον χρόνο παραμένει στην Τουρκία μέχρι να αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Ο «δικέφαλος» δεν του έχει καταθέσει πρόταση, ωστόσο από τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη προκύψει διαφορά στο οικονομικό.