Αγγίζει την πρώτη χιλιάδα, κουβέντα στην Τούμπα

Τα πρώτα 1.000 είναι θέμα ωρών. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διέθεσε μέχρι και προχθές το απόγευμα 976 εισιτήρια διαρκείας και είναι δεδομένο ότι και με την διαδικτυακή τους διάθεση, θα φτάσουν τα 1.000 μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Πηγή: basketplus.gr
Αγγίζει την πρώτη χιλιάδα, κουβέντα στην Τούμπα


"Φτάσαμε στα 976 εισιτήρια, αλλά συνεχίζουμε πλέον μέσω internet στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html και σήμερα το βράδυ και όλο το Σαββατοκύριακο με τις ίδιες τιμές (από 56€ για ανανεώσεις και 64€ για νέους κατόχους). Οι κανονικές τιμές (από 80€) θα είναι πλέον σε ισχύ και από το PAOK Sports Arena, αλλά και μέσω Internet, από το πρωί της Δευτέρας, όπου το ωράριο λειτουργίας θα είναι πλέον 10:00-17:00» ήταν η ανάρτηση της ΚΑΕ.

Στο μεταξύ την Πέμπτη στην Τούμπα πέρα από τους Κακαρούδη, Δέδα, Σαλούστρο, Βασιλείου και Βαλλιάνο το «παρόν» έδωσε και ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος συζήτησε με Γαλατσόπουλο, Καραμπέρη για την ομάδα μπάσκετ. Συμφωνήθηκε ότι έγινε ο καλύτερος δυνατός σχεδιασμός και μάλιστα τονίστηκε ότι θα ήταν ιδανικό, εφόσον βρεθούν έξτρα χρήματα, να προστεθεί ένας ακόμα παίκτης, για να βοηθηθεί η ομάδα στην Ευρώπη αλλά και στην προσπάθεια της στο κύπελλο, αφού η παρουσία στα ημιτελικά είναι πολύ κοντά.

Διαβάστε ακόμη...