«Πολύ καλή επιλογή ο Παπαδόπουλος»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο αμυντικός του Ατρομήτου Νίκος Λαζαρίδης και σχολίασε την διαφαινόμενη μεταγραφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Πολύ καλή επιλογή ο Παπαδόπουλος»

Αναλυτικά:

Για την είδηση της μεταγραφής του Παπαδόπουλου στον ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα. Ο Δημήτρης είναι πολύ καλός παίκτης, τον είχα συμπαίκτη. Είναι πολύ καλή η επιλογή του ΠΑΟΚ να τον εντάξει στο δυναμικό του, από την στιγμή που έψαχνε κάποια λύση για την επίθεση, είναι η καταλληλότερη από την εγχώρια αγορά. Έκανε καλή χρονιά, πέτχυε πολλά γκολ, τον γνωρίζουμε και από παλιά από την Εθνική, τον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής».

Για το αγωνιστικό προφίλ του Παπαδόπουλου: «Είναι ένα σέντερ φορ με την αίσθηση του γκολ, το έχει δείξει και στο παρελθόν. Του εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Για το μικροεπεισόδιο που είχε πέρσι με τον Γιώργο Παράσχο: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Τα έχουμε δει να συμβαίνουν αυτά και άλλες φορές. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάμε το μέλλον».

Για την εικόνα που έχει από τον ΠΑΟΚ: «Δεν το είδα το ματς, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κάποις κινήσεις, είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, και θα παλέψει όπως κάνει κάθε χρόνο για την πρώτη 3άδα».

Διαβάστε ακόμη...