Δεν «παίζει» μόνος ο Ινσαουράλντε

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με την περίπτωση του Χουάν Ινσαουράλντε να υπάρχει στο προσκήνιο, παρά τα όσα έχουν συμβεί από τότε που ο Αργεντινός επέστρεψε στη Μόσχα για λογαριασμό της Σπαρτάκ.
Πηγή: sentragoal.gr
Δεν «παίζει» μόνος ο Ινσαουράλντε

Οι Μοσχοβίτες είχαν πληροφορηθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς, που άγγιζε το 1,5 εκατ. ευρώ, κάτι όμως που δεν σήμαινε απαραίτητα ότι ο Δικέφαλος εγκαταλείπει τη συγκεκριμένη περίπτωση. Η Σπαρτάκ Μόσχας αναζητά κεντρικό αμυντικό, με ιταλικά δημοσιεύματα μάλιστα να θέλουν να την εμπλέξουν στην περίπτωση Μανωλά.

Μέχρι στιγμής, ο Ινσαουράλντε, όχι μόνο ήταν στις προπονήσεις της Σπαρτάκ, αλλά αγωνίστηκε σε όλα τα φιλικά της προετοιμασίας, όπως και στη νικηφόρα πρεμιέρα της ρωσικής ομάδας κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν. Οι Ρώσοι ενεργοποίησαν τον Αργεντινό γνωρίζοντας ότι μπορεί να τους... μείνει, ενώ υπάρχει και η άλλη ανάγνωση, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζαν ότι μπορούσε να βρεθεί ομάδα που θα έδειχνε ενδιαφέρον, πλην του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, δεν έχουν καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Μπορεί ο παίκτης να αποτελεί ίσως την πρώτη τους σκέψη για την κάλυψη του κενού στο κέντρο της άμυνας -με αβαντάζ τόσο ότι ξέρουν το αγωνιστικό του προφίλ όσο και την αγωνιστική του ετοιμότητα-, όμως δεν εξαρτώνται μόνο από τις βουλές της Σπαρτάκ Μόσχας.

Στην περίπτωση Ινσαουράλντε, πάντως, ο ΠΑΟΚ έχει και σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με τον Ινσαουράλντε όσον αφορά το συμβόλαιό του, εφόσον οι απαιτήσεις της Σπαρτάκ Μόσχας πέσουν σε επίπεδα στα οποία ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να πληρώσει, ένα ποσό κοντά στα 300.000 ευρώ. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, θέλουν το συγκεκριμένο θέμα να κλείσει σύντομα.

Διαβάστε ακόμη...