Έπαιξε σε όλα!

Συμμετοχή και στους οχτώ φιλικούς αγώνες της Σπαρτάκ Μόσχας είχε ο Χουάν Ινσαουράλδε, στοιχείο που σίγουρα δεν στοιχειοθετεί πως ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται από τον Μουράτ Γιακίν.
Πηγή: paok24.com
Έπαιξε σε όλα!

Ο «Ελ Τσάκο» φόρεσε φανέλα βασικού στην ισοπαλία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (1-1) και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, ενώ το ίδιο συνέβη και στο φιλικό με την Μπρόντμπι που ακολούθησε, το οποίο επίσης ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1).

Ο Ινσαουράλδε αγωνίστηκε εν συνεχεία σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο της ήττας της Σπαρτάκ από την Σαφχάουζεν με 2-0, ενώ πέρασε ως αλλαγή στο 57΄ στην ήττα της ομάδας του από την Λουκέρνη με το ίδιο σκορ.

Ακολούθησε η φιλική νίκη επί της Βίντερθουρ με 2-1 όπου ο Αργεντινός πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 73΄, ενώ αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης με την Γκρασχόπερς, που ολοκληρώθηκε με νίκη της Σπαρτάκ (2-0).

Κόντρα στη Σατούρν, την οποία η Σπαρτάκ κέρδισε με 2-1 ο Ινσαουράλδε μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 71΄, ενώ στο τελευταίο φιλικό, αυτό με αντίπαλο την Ουράλ που έληξε ισόπαλο 4-4, ο Ινσαουράλδε φόρεσε φανέλα βασικού και αγωνίστηκε μέχρι το 64΄ όποτε και έγινε αλλαγή.

Εν κατακλείδι, ο Αργεντινός είχε συμμετοχή σε όλους τους φιλικούς αγώνες της Σπαρτάκ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, με τον σύλλογο της Μόσχας να ετοιμάζεται πλέον για την πρεμιέρα του ρώσικου πρωταθλήματος, στην οποία φιλοξενείται από την Ρουμπίν Καζάν την ερχόμενη Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη...