Η πρόταση Σαββίδη σε Πάντεφ

Η συμφωνία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Νάπολι και το εμπόδιο που δεν επέτρεψε την έλευση του Σκοπιανού φορ στην Τούμπα.
Πηγή: contra.gr
Η πρόταση Σαββίδη σε Πάντεφ

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που τα ιταλικά ΜΜΕ έθεσαν θέμα Πάντεφ για τον ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια ότι ο Ιβάν Σαββίδης έκανε απόπειρα να φέρει τον Σκοπιανό φορ στην Τούμπα, μέσω των γνωριμιών που έχει στην βαλκανική και ιδιαίτερα στην πρώην γιουγκοσλαβική αγορά.

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" έκανε επαφές τόσο με τη Νάπολι (με την οποία ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015), όσο και με τον Πάντεφ. Με την ιταλική ομάδα, μετά από διαπραγματεύσεις, κατάφερε να έρθει σε συμφωνία, ενώ έκανε και μία πρόταση με 2 εκ. ευρώ ετησίως στον 31χρονο στράικερ.

Παρ' όλη την πίεση που άσκησε στον Σκοπιανό, ο Σαββίδης δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετική απάντηση, αφού ο Πάντεφ δεν θέλει να αφήσει το καμπιονάτο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εξάλλου, ο 30χρονος διεθνής άσος, μετά από τις Ιντερ, Λάτσιο και Νάπολι, βλέπει μπροστά του την προοπτική να παίξει στη Μίλαν, ακόμη και με λιγότερα χρήματα απ' όσα του δίνει ο ΠΑΟΚ, αρκεί να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο.

Η προσπάθεια, πάντως, του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να φέρει τον Πάντεφ στην Τούμπα δείχνει την πρόθεσή του ο "δικέφαλος" της νέας περιόδου να έχει στις τάξεις του μεγάλους παίκτες.

Διαβάστε ακόμη...