Ξαναφουντώνει το φλερτ Δόξας – Ιβάν

Ο Θανάσης Σάμιος έχει κατεβάσει τις απαιτήσεις του για τις μετοχές της Δόξας Δράμας. Λέγεται ότι και με 500.000 ευρώ παραχωρεί το πλειοψηφικό πακέτο μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τα πάντα σε περίπτωση που η άτυπη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη αποφασίσει κάτι τέτοιο το απόγευμα της Τετάρτης (11/6).
Πηγή: thessports.gr
Ξαναφουντώνει το φλερτ Δόξας – Ιβάν

Και κάπου εδώ (ξανά) μπλέκεται ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sportdrama.gr ο Σάμιος άρχισε να σκέφτεται σοβαρά να πει «ναι» στην ανεπίσημη πρόταση του ομογενή επιχειρηματία για την αγορά της Δόξας Δράμας.

Πιο αναλυτικά στο sportdrama.grαναφέρονται τα εξής για το θέμα και την εμπλοκή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ:

«Ο Σάμιος μάλλον στο άκουσμα του θέματος της άτυπης γενικής συνέλευσης και της πρόθεσης των δραμινών να ρίξουν από μόνοι τους την ομάδα, αναδιπλώθηκε σε ότι αφορά το ποσό που ζητάει για το μετοχικό του πακέτο. Σύμφωνα με πληροφόρηση που πηγάζει μέσα από το περιβάλλον της ερασιτεχνικής, υπάρχει απαντητική επιστολή του Σάμιου προς τον Σταύρο Δαϊλάκη που ήρθε στο τελείωμα της περασμένης εβδομάδας.

Στην επιστολή αυτή τα δύο εκατομμύρια που λέγεται ότι ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ για να του δώσει τις μετοχές, γίνονται πλέον διακόσια χιλιάρικα για το μετοχικό πακέτο και σε βάθος πενταετίας άλλα τριακόσια. Επίσης όποιος πάρει το μετοχικό πακέτο θα πρέπει να αναλάβει και τα υπάρχοντα χρέη και υποχρεώσεις της ΠΑΕ που είναι προς τους παίκτες περίπου τα 110με 120 χιλιάρικα και το ΙΚΑ με την εφορία άλλα 30 με 40 χιλιάρικα. Όλα αυτά σύμφωνα με τα λεγόμενα του πειραιώτη επιχειρηματία, όπως λέγεται ότι δόθηκαν μέσα από την συγκεκριμένη επιστολή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είναι γνωστό ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί η οποιαδήποτε νέα αναδίπλωση και αλλαγή πλεύσης του στο συγκεκριμένο θέμα. Όπως δεν μπορεί να αποκλειστεί και η περίπτωση να μην είναι τελικά παρών στην εκδήλωση του ερασιτέχνη την επόμενη Τετάρτη...».

Διαβάστε ακόμη...