Σκέψεις για επιστροφή του Νίνη

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να εντάξει και πάλι τον Σωτήρη Νίνη στο έμψυχο δυναμικό του, τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον παίκτη να εμφανίζεται θετικός.
Πηγή: novasports.gr
Σκέψεις για επιστροφή του Νίνη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το «τριφύλλι» μελετάει την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός χαφ αναμένεται να αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο» του Βορρά, καθώς δεν έπεισε τους ιθύνοντες της ομάδας και επιστρέφει στην Ιταλία και στην Πάρμα. Η ιταλική ομάδα δε φαίνεται διατεθειμένη να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της και δεν αποκλείεται να αναζητήσει ομάδα για να τον παραχωρήσει, είτε με μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μετεγγραφή.

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεκινήσει σειρά επαφών, ώστε να προχωρήσουν τα μετεγγραφικά ζητήματα των «πράσινων». Αρχικά, η προσοχή είναι στραμμένη στους Μεχντί Αμπέντ και Γκόρντον Σίλντενφελντ. Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν τους δυο παίκτες στο έμψυχο δυναμικό τους, καθώς φέτος είχαν αποκτηθεί ως δανεικοί.

Μάλιστα δημοσιεύματα, θέλουν το «τριφύλλι» να έχει προτείνει στον Κροάτη αμυντικό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, σε περίπτωση που καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας. Επίσης, το θέμα της επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη είναι πάντα ανοιχτό, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν οι επαφές και για την έλευση παικτών, στις θέσεις που έχει εισηγηθεί ο Γιάννης Αναστασίου.

Τέλος, οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Νίκου Μαρινάκη έως το 2016 και στη συνέχεια θα αναζητήσουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν δανεικό, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Διαβάστε ακόμη...