Μικρά – Μικρά από την Τρίπολη

* Με ποδόσφαιρο προσπάθησαν να "σκοτώσουν" την ώρα τους οι περισσότεροι στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, καθώς η επιστροφή έγινε με δύο ώρες καθυστέρηση λόγω της καθυστέρησης του Σκόνδρα στο ντόπινγκ κοντρόλ, ο οποίος επέστρεψε με αυτοκίνητο από την Τρίπολη στην Καλαμάτα, μαζί με τον Στοχ.
Πηγή: thessports.gr
Μικρά – Μικρά από την Τρίπολη

* Πολλοί άκουγαν στο ραδιόφωνο την εξέλιξη του αγώνα της Λεωφόρου, περιμένοντας το θαύμα από τον Ατρόμητο, που δεν ήρθε, ενώ αργότερα, άλλοι παρακολουθούσαν τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στην τηλεόραση...

* Γενικώς η κατάσταση θύμιζε Μεγάλη Εβδόμάδα, αφού κανείς δεν είχε όρεξη για τίποτα, μετά την ήττα που στέρησε τον ΠΑΟΚ το εισιτηριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ...

* Η καθυστέρηση των Σκόνδρα και Στοχ στο ντόπινγκ κοντρόλ επηρέασε τη λειτουργία όλου του αεροδρομίου της Καλαμάτας, το οποίο περίμενε να πετάξει ο ΠΑΟΚ για να κλείσει. Άλλη πτήση δεν υπήρχε και οι υπάλληλοι περίμεναν να πετάξει ο ΠΑΟΚ για να επιστρέψουν στα σπίτια τους!

* Το γήπεδο του Αστέρα είναι χτισμένο μέσα στα... χωράφι, χώρος υπάρχει άφθονος και ακριβώς δίπλα οι ιδιοκτήτες του Αστέρα έχουν κατασκευάσει και βοηθητικά γήπεδα, τόσο με φυσικό, όσο και με συνθετικό χορτοτάπητα, όπου εξυπηρετείται η ομάδα.

* Ο Αθανασιάδης είδε την 13η κίτρινη κάρτα του και τιμωρείται με 2 αγωνιστικές. Τη μία θα την εκτίσει το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό, την άλλη στην 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με τον Τζαβέλλα στο Περιστέρι, ο Κλάους δεν κυνήγησε την αποβολή για να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, καθώς μέχρι τέλους, ο ΠΑΟΚ ήλπιζε στο γκολ της ισοφάρισης... Βέβαια το ότι ο βασικός σέντερ φορ του ΠΑΟΚ έχει 19 κάρτες σε μία σεζόν, σε πρωτάθλημα – κύπελλο – Ευρώπη, είναι κάτι που σηκώνει... προβληματισμό.

* Ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης δεν πηγαίνει στην συνέντευξη τύπου και στέλνει μονίμως τον βοηθό του, Λεωνίδα Τσιγαρίδα. Στην αίθουσα τύπου του γηπέδου του Αστέρα υπάρχει κι ένα σταντ, που προμοτάρει τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας!

* Ο δυνατός άνεμος που φυσούσε στην Τρίπολη, έκανε μούσκεμα τους φιλάθλους του Αστέρα, αλλά και τους λίγους φίλους του ΠΑΟΚ, που στην κεντρική κερκίδα! Στο ημίχρονο οι υπεύθυνοι του γηπέδου άνοιξαν τα μπεκ για να βρέξουν το χόρτο, αλλά ο δυνατός αέρας έστελνε το νερό στην κερκίδα και πάνω στον κόσμο!

* Ο κόσμος, πάντως, ήταν λίγος στο γήπεδο, αφού απ΄ ότι φαίνεται, ο Αστέρας δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει "ρεύμα" στην Τρίπολη, αλλά και γενικότερα στις γύρω περιοχές, αφού κάτω από τον Ισθμό δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Στο γήπεδο σ΄ αυτό το σημαντικό παιχνίδι ήταν βαριά – βαριά 2.000 κόσμος.

* Και πως να ταυτιστεί ο Αστέρας με το κοινό της Τρίπολης, όταν στη συνείδηση πολλών ή παραδοσιακή ομάδα της πόλης είναι ο Παναρκαδικός, που παίζει στη Γ΄ Εθνική ή όταν ο Αστέρας έχει ελάχιστους Έλληνες στη σύνθεσή του και στο συγκεκριμένο αγώνα, ξεκίνησαν μόνο δύο (Ζησόπουλος, Κοντοές).

* Πάντως ο Αστέρας μπορεί να μην έχουν πολλούς οπαδούς στην Τρίπολη, αλλά έχει... θαυμαστές στην Αμερική και μάλιστα στο Σικάγο. Στην κεντρική κερκίδα υπήρχε και το σχετικό πανό.

Διαβάστε ακόμη...