Δεν δούλεψε ο Σωτηράκης

Για άλλη μια φορά αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Ξένο σώμα για τον ΠΑΟΚ αποτελεί, πλέον, ο Σωτήρης Νίνης, καθώς ο διεθνής μας μεσοεπιθετικός μετράει πλέον τις μέρες για να... επιστρέψει στην Πάρμα από την οποία ήρθε δανεικός στον "Δικέφαλο" το περασμένο καλοκαίρι αλλά... ατύχησε.
Πηγή: filathlos.gr
Δεν δούλεψε ο Σωτηράκης

Είναι γεγονός ότι ο, μόλις 24 ετών, Σωτήρης δεν έπαιξε καλά στον ΠΑΟΚ φέτος, αν και του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να αναπτύξει το ταλέντο του.

Αυτό θα του στοιχίσει, πιθανότατα, και την συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς θα είναι ιδιαίτερα προκλητικό από πλευράς Σάντος να καλέσει έναν παίκτη που ήταν φανερά ντεφορμέ φέτος και όχι κάποιους άλλους που έλαμψαν.

Το βέβαιο είναι, επίσης, ότι ούτε η Πάρμα τον θέλει πίσω και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται φόρμουλα παραχώρησης του σε άλλη ομάδα, είτε ως δανεικός, είτε ως μεταγραφή.

Ο Νίνης έχει ένα ισχυρό συμβόλαιο στην ιταλική ομάδα όπου παίρνει 700 χιλιάρικα το χρόνο. Συμφώνησε να έρθει πέρσι στον ΠΑΟΚ με τα μισά λεφτά αλλά τα υπόλοιπα 350 χιλιάρικα συνεχίζει να τα λαμβάνει από την Πάρμα.

Τώρα σε ό,τι αφορά στην ενδεχόμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τα πράγματα είναι πολύ απλά:

Ο Αλαφούζος τον θέλει (αφού πήρε την σύμφωνη γνώμη του Αναστασίου) αλλά ως ελεύθερο και με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τις 250 χιλ. ευρώ. Κι αυτό το ποσό το δίνει, καθ΄υπέρβασιν, μόνο και μόνο επειδή είναι ακόμα σε καλή ηλικία και δεν έχει σβήσει η ελπίδα της αναγέννησης του.

Αυτό είναι το αντίτιμο που πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές, όταν έχουν πτώση στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Διαβάστε ακόμη...