Στο «κάδρο» ο Τσιστιακόφ

Ο Ιβάν Σαββίδης προανήγγειλε αλλαγές σε οργανωτικά θέματα, όπου ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε ένα βήμα μπροστά εδώ και δύο χρόνια, και τα βλέμματα όλων πέφτουν πάνω στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ.
Πηγή: thessports.gr
Στο «κάδρο» ο Τσιστιακόφ

Αυτός ήρθε τον Νοέμβριο του 2012 από την Ανζί για να οργανώσει τον ΠΑΟΚ, αυτός ήταν το Νο1 στο αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι και πλέον θεωρείται κι από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ο υπεύθυνος για το αλαλούμ που επικρατεί στην ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Σαββίδης συγκάλεσε σύσκεψη με τα στελέχη του (Βρύζας, Τσιστιακόφ, Γκοντσάροβα, Ζαγοράκης) που ήταν στην Τούμπα. Ολοι τους μετά το τέλος της σύσκεψης απέφυγαν να δώσουν ένα στίγμα, αλλά ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι αφενός μεν υπάρχει οργανωτικό πρόβλημα, αφετέρου δε είπε ότι θα γίνει μια απόλυση και μια πρόσληψη. Και προφανώς αυτή η αλλαγή, "φύγε εσύ, έλα εσύ...", θα αφορά το πόστο του Τσιστιακόφ.

Ο Λιθουανός παράγοντας, που αποδείχθηκε ότι δεν έχει και μεγάλη σχέση με το ποδόσφαιρο, ήρθε πριν ενάμιση χρόνο στην Τούμπα για να οργανώσει σε ευρωπαϊκά επίπεδα την ομάδα, αλλά στην πράξη απέτυχε. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα φέρεται να είναι σε δυσμένεια από τον Σαββίδη, καθώς θεωρείται ο βασικός υπεύθυνος για το αλαλούμ στον ΠΑΟΚ.

Αν και δεν έχει διαρρεύσει τίποτα τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Τσιστιακόφ έπαψε να έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Σαββίδη, ενώ αμφισβητούνται και πολλές από τις προτάσεις του. Πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα ο Λιθουανός έδειχνε να μην είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, έδειχνε προβληματισμένος, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο στενός συνεργάτης του εδώ και τέσσερις μήνες, Γκέγκορι Τικχόνοφ (πρώην μεταφραστής στην Ανζί..) σήμερα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, καθόταν έξω από τα γραφεία καπνίζοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο...

Διαβάστε ακόμη...