Τρεις στο «στόχαστρο», «πυροσβέστης» ο Κλάους

Έκκρυθμη ήταν σήμερα η κατάσταση στη Νέα Μεσημβρία, η επίσκεψη οπαδών και η φραστική επίθεση σε παίκτες, οδήγησε την ματαίωση της προπόνησης.
Πηγή: thessports.gr
Τρεις στο «στόχαστρο», «πυροσβέστης» ο Κλάους

Κι όλα χωρίς να υπάρχει ένας άνθρωπος στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να αποτρέπει αυτό το διασυρμό του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες να αρνούνται να κάνουν προπόνηση, 48 ώρες πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ!

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν οπαδοί πριν την προπόνηση, σε συνεννόηση με την ΠΑΕ μπήκε μια αντιπροσωπεία να μιλήσει στους παίκτες, και στο στόχαστρο βρέθηκαν κυρίως οι Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης και Νίνης, που τα άκουσαν από τους οπαδούς.

Την ίδια ώρα, στέλεχος της ομάδας δεν υπήρχε στο χώρο, καθώς ο Ζήσης Βρύζας δεν ήταν σήμερα στην προπόνηση, ενώ ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ φρόντισε να αποχωρήσει από το χώρο, όπου βρέθηκαν οι οπαδοί και δεν εμφανίστηκε μέχρι να λήξει το θέμα. Ο Λιθουανός, άλλωστε, αποφεύγει τέτοιες συναντήσεις με τους οπαδούς.

Οι οπαδοί τα «έχωσαν» στους τρεις προαναφερθέντες, και κάποια στιγμή μπήκαν κάποιοι άλλοι στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, κυρίως ο Αθανασιάδης, αλλά και οι Τζαβέλλας και Νάτχο.

Μετά απ΄ αυτό το συμβάν, υπήρξαν παίκτες που εξέφρασαν την άποψη ότι δεν πρέπει να γίνει προπόνηση, προφανώς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι η ΠΑΕ δεν τους προστάτευσε, κάποιοι άλλοι περίμεναν, και τελικώς η προπόνηση ματαιώθηκε.

Άσχημη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως όταν έγινε το συμβάν, δεν υπήρξε στέλεχος της ΠΑΕ στο χώρο για να δώσει μία λύση, και να αποτρέψει την ματαίωση της προπόνησης. Ότι και να συμβαίνει, ο ΠΑΟΚ παίζει την Τετάρτη αγώνα για τα πλέι οφ...

Και αυτό το γεγονός δείχνει σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, ειδικά με την απώλεια του Κυπέλλου...

Διαβάστε ακόμη...