Η... δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ

Ποιοι είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά που, ίσως, μπορέσουν να δώσουν χρήσιμες λύσεις στην τελική ευθεία της σεζόν.
Πηγή: sport24.gr
Η... δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φέτος διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιοι έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής από τους υπόλοιπους. Κάθε προπονητής, σε οποιαδήποτε ομάδα, είναι φυσιολογικό να υπολογίζει σε ορισμένους περισσότερο και αυτό να το δείχνει μέσα από τις επιλογές του.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν οκτώ ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει φανερά λιγότερο από τους υπόλοιπους στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά που, ίσως, αποτελέσουν κρυφά "όπλα" στα χέρια του Γιώργου Γεωργιάδη στην τελική ευθεία της σεζόν. Αρκεί, εφόσον, τους δοθεί η ευκαιρία, να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Ξεχωρίσαμε, λοιπόν, τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν και μετρούν κάτω από 1.000 λεπτά συμμετοχής στην φετινή Super League. Αυτοί είναι οι Βούκιτς (876 λεπτά), Ολίσε (545 λεπτά), Γιώργος Κατσικάς (324 λεπτά), Σωτήρης Νίνης (586 λεπτά), Νίκος Σπυρόπουλος (667 λεπτά), Στέλιος Πόζογλου (37 λεπτά), Ευθύμης Κουλούρης (14 λεπτά) και Γιώργος Γεωργιάδης (171 λεπτά).

Αν τους πιάσουμε έναν έναν, θα δούμε ότι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς όποτε έχει αγωνιστεί πρόσφερε τα μέγιστα, μετρώντας έως τώρα έξι γκολ και μία ασίστ, ο Ολίσε έχει προβληματίσει αγωνιζόμενος στα άκρα της επίθεσης, αλλά έδειξε καλά δείγματα γραφής παίζοντας ως φορ, ενώ οι Γιώργος Κατσικάς και Σωτήρης Νίνης, ακόμη, δεν έχουν καταφέρει να προσφέρουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Σπυρόπουλος όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων στάθηκε αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αντίθετα ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν εκμεταλλεύτηκε τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που είχε στη διάθεσή του.

Τέλος, οι δύο νεαροί, Πόζογλου και Κουλούρης, απέδειξαν πως έχουν τις ικανότητες να προσφέρουν στο επιθετικό κομμάτι, αλλά, φυσικά, δεν έχουν αρκετές εμπειρίες. Μένει, πλέον, να φανεί ποιοι από τους προαναφερθέντες θα αποτελέσουν κρυφό "άσο" στο μανίκι του Γιώργου Γεωργιάδη στην τελική ευθεία των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...