Κάτι ήξερε ο Σαββίδης

Η Μέταλιστ, η ομάδα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ πριν λίγους μήνες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, ως συνέπεια των εξελίξεων στην Ουκρανία. O ιδιοκτήτης της, για τον οποίο είχε μιλήσει ο Ιβάν Σαββίδης, είναι εξαφανισμένος...
Πηγή: paok24.com
Κάτι ήξερε ο Σαββίδης

Χθες, ο προπονητής της Μέταλιστ Μίρον Μάρκεβιτς αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε και τόνισε ότι «από την επόμενη εβδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι. Θα συμπληρωθούν τρεις μήνες χωρίς να έχουν πληρωθεί και μπορούν να φύγουν. Η κατάσταση είναι δραματική. Μίλησα με τα παιδιά, τους είπα ότι παραιτούμαι και ότι προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχει λύση. Δεν μπορώ να δω την ομάδα να διαλύεται και γι αυτό φεύγω. Δεν αντέχω να δω το τέλος. Οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουν, αλλά δεν έχουν λεφτά ούτε για φαγητό. Ημασταν στην Ισπανία σε προετοιμασία και όλα τα παιδιά έδειχναν μεγάλη θέληση. Αλλά τα προβλήματα είναι πάρα πολλά στον σύλλογο και δεν είναι μόνο τα οικονομικά».

Ο ιδιοκτήτης της Μέταλιστ, ο 32χρονος Σεργκέι Κούρτσενκο (τον οποίο είχε αμφισβητήσει ο Ιβάν Σαββίδης στο περιθώριο των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι άλλος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης) είναι εξαφανισμένος. Θεωρείται αγαπημένο παιδί του αποπεμφθέντος προέδρου της Ουκρανίας, Γιανούκοβιτς και πληρώνει με τη σειρά του τις εξελίξεις των τελευταίων τριών μηνών.

Διαβάστε ακόμη...