«Από την Κύπρο τα ταλέντα μόνο στον ΠΑΟΚ»

Η ανάπτυξη του δικτύου ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο και οι συνεργασίες είναι σε στέρεες βάσεις. Όπως είχαμε αναφέρει στα ΣΠΟΡ εδώ και καιρό, ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται αρμονικά με ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Κύπρο για την ανάδειξη και προώθηση παικτών.
Πηγή: sport103.gr
«Από την Κύπρο τα ταλέντα μόνο στον ΠΑΟΚ»

Μάλιστα αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο κ. Νίκος Παπάς, πρόεδρος της ακαδημίας ποδοσφαίρου Καρμιώτισσας που εδρεύει στη Λεμεσό. Ο κ. Παπάς βρέθηκε στην Τούμπα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης και παρακολούθησε την επικράτηση του Δικέφαλου του Βορρά μαζί με τον διοικητικό υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και τον Ηλία Ηλιάδη που βρίσκεται πολύ κοντά στα τμήματα υποδομής. Ο κ. Παπάς είναι και πρόεδρος στην ομάδα της Καρμιώτισσας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας στην Κύπρο. Τα ΣΠΟΡ επικοινώνησαν με τον Νίκο Παπά και τον ρώτησαν για τα αποτελέσματα της συνεργασίας που έχει η ακαδημία ποδοσφαίρου που διατηρεί στην Κύπρο, με τον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Παπάς δήλωσε στα ΣΠΟΡ: "Εδώ και δύο χρόνια που συνεργαζόμαστε με τον ΠΑΟΚ, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο συνεργασίας. Γνωρίζω προσωπικά τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστή. Στην ακαδημία μας συμμετέχουν 140 παιδιά και ο στόχος είναι η ανάδειξη νέων αθλητών που μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Ακολουθούμε ένα προς ένα τα βήματα. Είμαστε χαρούμενοι γιατί ο ΠΑΟΚ όταν βρέθηκε στην Κύπρο, απευθύνθηκε σε εμάς. Στην Κύπρο υπάρχει έντονο το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο και μέσα από αυτές τις συνεργασίες που κάνει ο ΠΑΟΚ, τα αποτελέσματα θα φανούν μακροπρόθεσμα".

ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17

Όπως αποκάλυψε στα ΣΠΟΡ ο Νίκος Παπάς (πρόεδρος της Καρμιώτισσας και της ακαδημίας ποδοσφαίρου που συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ) υπάρχει συμφωνία για να έρθει παίκτης στη Θεσσαλονίκη: "Το καλοκαίρι, έχουμε συμφωνήσει να έρθει ένας παίκτης ηλικίας 15 ετών στη Θεσσαλονίκη. Θα ενσωματωθεί με την Κ17. Είναι μέλος της εθνικής ομάδας Νέων της Κύπρου. Προς το παρόν δεν μπορώ να δώσω άλλα στοιχεία".

"Η ΣΧΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ"

Ο Νίκος Παπάς μίλησε στα ΣΠΟΡ και για τους λόγους που τον οδήγησαν να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ: "Πρωταρχικό ρόλο έπαιξε η σχέση φιλίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. Ο βασικός στόχος είναι τα ταλέντα που αναδεικνύονται από την Κύπρο, να έρχονται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα που έχει στόχο να πετύχει πολλά περισσότερα στο μέλλον. Δεν σας κρύβω πως η παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη είναι συχνή εξαιτίας και επαγγελματικών μου υποχρεώσεων και έχουμε την ευκαιρία να συζητάμε αναλυτικά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Νιώθω πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου και το λέω, διότι μετά από αυτή τη συνεργασία τα οφέλη είναι σημαντικά. Η σχέση που έχουμε με τον ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα το πρεστίζ του σωματείου. Είναι δεκάδες οι άνθρωποι που έρχονται και παρακολουθούν τις προπονήσεις της Καρμιώτισσας ενώ και στην ακαδημία ποδοσφαίρου πολλοί γονείς θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους. Πιστεύω ότι στο μέλλον τα οφέλη θα είναι περισσότερα και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...