«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα επιθετικό»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ιορδανίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και ο νέος προπονητής Καβάλας, μίλησε για τη νέα αυτή σελίδα στην καριέρα του, αλλά και για την εικόνα του Δικέφαλου.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα επιθετικό»

Για την Καβάλα: «Η αποστολή μας στην Καβάλα είναι σίγουρα δύσκολη. Απομένουν δέκα αγώνες πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Να βοηθήσουν όλοι ώστε να σωθεί η Καβάλα. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την Καβάλα, γιατί από εκεί ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα και εκεί ξεκινάω και την προπονητική μου».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και την εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη: «Ο ΠΑΟΚ έχασε πολλές ευκαιρίες και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Οι επιθετικοί χάσανε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Αν έμπαινε το δοκάρι του Αθανασιάδη, ίσως άλλαζε η εικόνα του παιχνιδιού. Έδειξαν διάθεση οι νεαροί του Πανιωνίου. Υπάρχει επιθετική δυστοκία στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είναι οι επιθετικοί πιο αποτελεσματικοί».

Για τα αίτια της ήττας από τον Πανιώνιο: «Θεωρώ πως ήταν μια συγκυρία. Ήταν τυχερός ο Πανιώνιος. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Πρέπει να προβληματιστούν οι επιθετικοί. Υπάρχει άγχος στο τελείωμα των φάσεων».

Για τη θέση που θεωρεί ότι αποδίδει καλύτερα αγωνιζόμενος ο Κατσουράνης: «Ο Κατσουράνης μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του άξονα με επιτυχία. Στη Νέα Σμύρνη, αγωνιζόμενος πίσω από τους επιθετικούς, πέρασε τις πάσες αλλά εκείνοι δεν τις εκμεταλλεύτηκαν».

Για Μάρτενς και Μαντούρο: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ταχύτητα πάνω, όμως και ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Μάρτενς, αλλά και ο Μαντούρο είναι πολύ καλοί παίκτες, με σπουδαίες καριέρες. Χρειάζονται και οι δύο χρόνο προσαρμογής. Μέρα με τη μέρα θα είναι όλο και καλύτεροι. Να φέρουν κι άλλους καλούς ποδοσφαιριστές για να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να αποκτηθεί άμεσα ένας καλός σέντερ φορ, αφού ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης είναι νρεφορμέ. Να αφήσουν τον Στέφενς να φέρει ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής πρέπει να αποφασίζει και να δουλεύει με την ησυχία του.

Διαβάστε ακόμη...